Ter voorbereiding op de lancering van de remake van PlayStation 4 door MediEvil volgende maand werd vandaag aangekondigd dat het spel is de goudfase ingegaan.

De ontwikkelaar, Andere Ocean Interactive, deelde het nieuws op Twitter door een afbeelding van de definitieve versie van MediEvil uit te brengen, met een klein bijschrift: "It's the little things". Op basis van de datum in het record, lijkt het erop dat de volledige build van MediEvil afgelopen weekend, de 14 september, werd voltooid.

Voor degenen die graag willen terugkeren naar de wereld van MediEvil, is het zeker spannend om te weten dat het spel volgende maand zonder problemen aankomt. Medievil werd oorspronkelijk aangekondigd tijdens de 2017 PlayStation-ervaring. Sindsdien is er geen verdere informatie gegeven, tot oktober vorig jaar, toen eindelijk De gameplay van het spel is onthuld.

We zullen nog wat langer moeten wachten voordat we de titel in handen krijgen en kijken of de lange reis die we hebben gemaakt de moeite waard is of niet. Afspraak dan om 25 oktober vervolgens de releasedatum van de verwachte exclusieve remake op PlayStation 4.