LONDEN - (BUSINESS WIRE) - Bij de IBC2019 Awards was er een waardering voor de echte - in termen van maatschappelijk verantwoorde projecten en non-profit organisaties - en de virtuele, met hologrammen verzonden via het 5G-netwerk en geavanceerde technologieën op het gebied van realiteit toegenomen. De twee componenten kwamen samen in de International Honor for Excellence, een prijs uitgereikt aan Andy Serkis.

Een buitengewone acteur van theater, het grote en het kleine scherm, vandaag staat Serkis bekend om zijn herdefiniëring van de kunst van het vastleggen van beweging. Zijn talenten en toewijding hebben verschillende personages gecreëerd, van Gollum tot King Kong tot Captain Haddock van Kuifje, allemaal computergegenereerd, allemaal gemaakt dankzij zijn ervaring en vermogen om de gelijkenis, de details en de menselijkheid van elk personage te creëren.

De oorspronkelijke tekst van deze aankondiging, geschreven in de brontaal, is de officiële versie die authentiek is. De vertalingen worden uitsluitend aangeboden voor het gemak van de lezer en moeten verwijzen naar de tekst in de originele taal, die de enige rechtsgeldige is.

Contacten

Aimee Moore 
Marketing Assistant 
amoore@ibc.org
T + 44 (0) 2078324104
F + 44 (0) 2078324130 

IBC.org
show.ibc.org

Bron BEDRIJFSDRAAD