Epic Games Store lijkt niet bereid te stoppen ons aan te bieden gratis spellen en wat je ook van de eerder genoemde klant vindt, je kunt zeker niet zeggen dat hij ons verkeerd aanpakt. In combinatie met deFortnite-evenement gebonden aan de kruisvaarder met een kap, hier komt de Epic Game Store goed twee speciale trilogieën aan Batman.

Beeldresultaten voor batman arkham

Aan de ene kant hebben we deveelgeprezen Arkham-serie ontwikkeld door rocksteady Studios, waarin we de rol van beste detective ter wereld op ons nemen om een ​​duistere opstand onder leiding van de meest verschrikkelijke criminelen van Gotham City te stoppen, terwijl we anderzijds een reeks ondertekende titels hebben Traveller's Tale, waarin de beroemde Bat Man wordt herwerkt in saus Lego.

Beeldresultaten voor batman lego trilogie video game

Kortom, een prachtige samenwerking tussen Epic Games en Warner Bros biedt ons een kleine verzameling gewijd aan Batman-fans (en anderen) van alle leeftijden. L 'offerta eindigt over ongeveer een week, aarzel niet!