Nioh 2 had een grote aanwezigheid tijdens de Tokio spelshow dit jaar. Het wezen van Koei Tecmo werd onthuld in een speldemo, die het gebied van de Dorp van vervloekte bloemen en stond ons toe om een ​​kijkje te nemen in het nieuwe karakter, zijn krachten, de aanvallen, tot een baasgevecht met Mezuki.

Alleen vandaag kunnen we de titel opnieuw bekijken. Nioh 2 lijkt voor het grootste deel op een geweldige uitbreiding van de eerste game. We hadden nooit een update verwacht in visuele of gameplay-termen. In plaats daarvan, Team Ninja concentreerde zich op het perfectioneren van wat al functioneel was in de eerste titel van de serie en op het experimenteren met nieuwe spelmechanica zoals het feit dat de hoofdpersoon een Yokai-medium is, dat een reeks nieuwe krachten en manieren introduceert om een ​​strijd aan te gaan.

Bedenk dat Nioh 2 wordt aan het begin van de 2020 gepubliceerd op PlayStation 4. een beta-fase is gepland voor november 1.