Iets meer dan een maand ontbreekt van de Nintendo Switch-release van derde deel van de Luigi's Mansion-serie, maar de eerste informatie is al beschikbaar over de extra betaalde inhoud die beschikbaar wordt gesteld voor Luigi's Mansion 3, de titel met de verdino Mario's broer als hoofdpersoon.

De eShop-pagina gewijd aan Luigi's Mansion 3, waarin het al mogelijk is om het spel vooraf te downloaden om het te spelen zodra het beschikbaar is, meldt ook niet-gespecificeerd extra inhoud die een aanvulling vormen op de reeds aangekondigde methoden ScareScraper (waarin 4-spelers moeten samenwerken om alle geesten op elke verdieping van de dreigende wolkenkrabber op te ruimen die dient als locatie voor de evenementen van de game) Scream Park (die in plaats daarvan maximaal 8-spelers in teams van twee zullen verdelen en zullen strijden om meer spoken te verdrijven en meer munten te verzamelen) en de reeks minigames "Paranormale spellen" die een reeks uitdagingen zullen omvatten hit-and-run.

Luigi's Mansion 3

Op dit moment is de enige informatie in ons bezit die aan ons is gegeven door dezelfde eShop-pagina die ze vermeldt, die de natuur gericht op multiplayer van deze mysterieuze DLC die beschikbaar zal zijn op een nog mysterieuzere datum. Luigi's Mansion 3 komt op de volgende 31 oktober 2019 aan op Nintendo Switch: wat zou je liever zien in de extra betaalde content die beschikbaar wordt gesteld voor deze titel? Speel je liever op nieuwe maps, het opnemen van nieuwe speelbare personages of een vervolg op het hoofdverhaal en de avonturen van de angstige Luigi?