Samen zal het gecombineerde bedrijf hun organisaties verbinden en ondersteunen met middelen, hulpmiddelen en informatie.

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) - Ziff Davis, een divisie van J2 Global, Inc., heeft haar dochteronderneming Ziff Davis B2B vandaag de acquisitie afgerond van Spiceworks in Austin, Texas. Samen zal het gecombineerde bedrijf de rijke inhoud, gegevens en prestatiemarketingmogelijkheden van Ziff Davis B2 samenbrengen met de product- en communityexpertise van Spiceworks, wat uiteindelijk nieuwe inzichten oplevert voor technologieprofessionals, meer op opzet gerichte markt- en accountinformatie voor technologiemerken en nieuwe ervaringen die beide partijen met elkaar verbinden wanneer ze dit het meest nodig hebben.

"Het onderzoeks- en aankoopproces van B2B is complexer geworden, waardoor zowel bedrijven die consumeren als de merken die nieuwe technologieën bouwen, op de markt brengen en verkopen, vertrouwde bronnen ondersteunen om ze op het juiste moment aan te sluiten," zei Jim Riesenbach, executive vice president en general manager van Ziff Davis B2B. "Door onze krachten te bundelen met Spiceworks, een wereldwijd erkend en vertrouwd merk, zijn we goed gepositioneerd om de nieuwe, wederzijds voordelige ervaringen te leveren die technologieprofessionals en merken nodig hebben."

Ziff Davis heeft bijna 100 jaar met toonaangevende technologie-georiënteerde eigenschappen zoals PCMag, IGN, Mashable en Speedtest, naast de meer dan 2 jaar van Ziff Davis B20B jaarlijks meer dan een miljoen connecties tussen kopers en verkopers van B2B-technologie wereldwijd. En al meer dan tien jaar heeft Spiceworks zijn assortiment producten en technologiemerken over de hele wereld opgebouwd.

"De mogelijkheden en producten van Ziff Davis B2B en Spiceworks brengen nieuwe brandstofervaringen samen die technologieprofessionals helpen de inzichten te krijgen die zij nodig hebben om hun bedrijf te runnen, terwijl merken worden geholpen bij het bereiken en aangaan van organisaties die hun ondersteuning nodig hebben of op de markt zijn voor hun producten en diensten, "zei Jay Hallberg, oprichter en voorzitter van Spiceworks. "We zullen hun carrière en hun organisaties kunnen laten groeien."

Over Ziff Davis

Ziff Davis, een dochteronderneming van J2 Global, Inc., is een toonaangevend wereldwijd digitaal mediabedrijf dat actief is in drie belangrijke verticale sectoren: technologie, gaming en winkelen. De merken - waaronder PCMag, Mashable, Speedtest, ExtremeTech, HumbleBundle, Toolbox, IGN, AskMen, Offers.com, TechBargains en Salesify - produceren en distribueren premium content. Ziff Davis levert advertenties, performance marketing, datadiensten en licentie-oplossingen aan duizenden klanten wereldwijd. Ziff Davis publiceert in 25-talen en werkt samen met lokale publicatie-exploitanten in 114-landen. Voor meer informatie, bezoek http://www.ziffdavis.com.

Over Ziff Davis B2B

Ziff Davis B2B, een divisie van Ziff Davis, een dochteronderneming van J2 Global, Inc., is een leider in omni-channel marketing en biedt klanten toegang tot enkele van 's werelds krachtigste kopers van technologie. Het volledige media-netwerk maakt gebruik van eigen gedragsgegevens en uitgebreide marketingoplossingen om zijn klanten bij vrijwel elke stap van het kooptraject voor kopers te brengen. Voor meer informatie, bezoek http://ziffdavisb2b.com.

Over Spiceworks

Spiceworks, onderdeel van Ziff Davis B2B, verbindt de technologie-industrie om kopers en verkopers van technologie te helpen hun werk te doen. Het bedrijf helpt mensen in bedrijven over de hele wereld bij het vinden, adopteren en beheren van de nieuwste technologieën en helpt merken betere producten en diensten te bouwen, op de markt te brengen en te verkopen. Voor meer informatie, bezoek http://www.spiceworks.com.

Contacten

Rebecca Wright
J2 Global, Inc.
+212 (503) 5247
rebecca.wright@j2.com

Bron BEDRIJFSDRAAD