Alle liefhebbers van first person shooters en de serie Call of Duty kan binnenkort een spelen Nuovo capitolo, als we het op deze manier willen definiëren, waar ze maar willen dankzij hun smartphones. Activision e Tencent hebben dat inderdaad aangekondigd Call of Duty Mobile 1 komt op oktober aan op apparaten iOS e Android.

Hier zijn de woorden van Chris Plummer, vice-president van de mobiele divisie van Activision:

We brengen de ultieme ervaring uit de eerste hand van Call of Duty in handen op je mobiel. We brengen het beste van de franchise samen, inclusief Modern Warfare-kaarten zoals Crash en Crossfire, Black Ops-kaarten zoals Nuketown en Hijacked, en vele anderen, in een epische titel. We hebben de game uitgebreid getest in geselecteerde gebieden en de feedback die we hebben gekregen, heeft ons geholpen de ervaring op 1 oktober te perfectioneren.

Deze mobiele versie zal hebben verschillende manieren beschikbaar als Team Deathmatch, Search and Destroy en Free-for-all, evenals het onvermijdelijke Battle Royale. Bovendien zullen alle fans van de serie geen problemen hebben met het herkennen klassieke karakters van de serie zoals John Soap MacTavish en Simon Ghost Riley, ontgrendelbaar voorop in de online ranglijst.

Wat denk je hiervan? Call of Duty Mobile? Probeer je het op je smartphone?