John Wick Hex di Bithell Games het staat echt voor de deur, omdat het exclusief in de Epic Games Store wordt uitgebracht.8 oktober, zowel voor pc als Mac. John Wick Hex werd beschreven door Bithell Games en van de uitgever Goede Herder Onstpanning als "een schaakbord vol choreografische gevechten, en gerealiseerd als een strategische actiegerichte. "Je kunt proberen beter te begrijpen wat dit betekent door de gameplay in de nieuwe trailer te observeren:

De trailer in kwestie biedt ook een minimale verhalende context en toont ons een grote verscheidenheid aan instellingen, evenals actiescènes. Ian McShane speelt Winston opnieuw terwijl Lance Reddick terug naar het dragen van Charons kleding.

Elke seconde zal cruciaal zijn in het spel. We zullen in feite munitie en alle andere middelen gebruiken die we tot onze beschikking hebben om Hex, a. Op te sporen nieuwe schurk achter Wick aan. We hebben je niet lang geleden verteld over de officiële aankondiging van het spel in een artikel dat je kunt vinden op deze link.

John Wick Hex

En jij, wat denk jij ervan? Ben je een fan van de filmserie? Zullen de gameplay-stijl en het specifieke genre je meenemen om John Wick Hex te kopen, of zie je de goede oude Keanu Reeves de slechteriken op het grote scherm slaan? Laat het ons weten in de comments.