In de komende weken Riot Games bereidt zich voor op de tiende verjaardag van League of Legends, de meest gespeelde en beroemde MOBA ter wereld, die nog steeds records op record oogst, ondanks het feit dat ze al tien jaar bestaan. Volgens de laatste statistieken gepubliceerd door het bedrijf, registreert LoL 8 miljoenen spelers tegelijkertijd verbonden elke dag. de piek gelijktijdige gebruikers (PCU) worden samen berekend op servers over de hele wereld, die worden beheerd door Riot (West), Tencent (China) en Garena (Zuidoost-Azië en Taiwan) en de gegevens betreffen afgelopen augustus.

Afbeeldingsresultaat voor league of legendes

Zoals ook aangegeven door het bedrijf, laat dit zien dat de League of Legends-spelersbasis zelfs groter is dan de top 10 van Steam-spellen samenstellen, gezien en overwogen dat de eerste titel voor spelers die tegelijkertijd op het Valve-platform zijn aangesloten, PUBG is, met een gemiddelde van 500.000 per dag.