Toonaangevende LATAM Development Studio voegt publishing-divisie toe als voormalig Rockstar Executive Jeronimo Barrera treedt toe tot leiderschapsteam bij speerpunt AAA-ontwikkeling van videogames

BUENOS AIRES, Argentinië - (BUSINESS WIRE) –De huidige toonaangevende ontwikkelaar NGD Studios heeft aangekondigd dat het zijn naam heeft gewijzigd Nimble Giant Entertainment. De verhuizing is zijn status als een ervaren medewerker voor de studie van zijn eigen IP en nu officieel als uitgever van videogames. De aankondiging komt na een periode van groei en maanden van strategische planning. Met de hulp van voormalig Rockstar-directeur Jeronimo Barrera, die erbij komt Vlotte Reus als VP Productontwikkeling is het senior leiderschapsteam klaar om het bedrijf zijn 18e jaar van bedrijfsvoering te sturen.

“Het bedrijf is de laatste jaren gestaag gegroeid. Wij waren - zelfs 5 jaar geleden. We hebben ons gericht op het toevoegen van ervaren personeel aan het investeren in hen en hen helpen zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Tegelijkertijd, zowel voor onze eigen IP als voor extern ontwikkelde games. "We zijn geëvolueerd als een bedrijf en het is logisch om deze overgang te vieren", aldus Martin Cao, CEO van Nimble Giant. “En natuurlijk zijn we blij dat Jeronimo ons team heeft vervoegd. Hij zal ons helpen uitgroeien tot een entertainmentbedrijf van wereldklasse. Met plannen om onze voetafdruk uit te breiden, hier en in de VS, publiceren we onze eigen bekroonde arena shooter, Quantum League, evenals Saibot Studio's 90's FPS throwback, Hellbound, 2020 wordt een ongelooflijk spannend jaar, "voegde hij eraan toe.

"Na 20 productieve jaren bij Rockstar, is het een droom als waar om terug te keren naar mijn roots en nieuwe en opwindende spellen te maken samen met mijn collega-Argentijnse ontwikkelaars," zei Jerónimo Barrera, Nimble Giant's nieuwe VP Productontwikkeling. "Vlotte Reus Ik ben enthousiast over wat de toekomst in petto heeft. "

Meer informatie over Nimble Giant Entertainment is te vinden op hun nieuwe merkwebsite: https://www.nimblegiant.com

Contacten

Audra McIver
Plan van Aanval namens Nimble Giant
audra@planofattack.biz

Bron BEDRIJFSDRAAD