Langverwachte bèta levert nieuwe franchise-hoogtepunten voor de meeste gebruikers, gespeelde uren, piekconcurrenten

Call of Duty-fans reageren overweldigend op First Crossplay Beta; Titel Readies voor wereldwijde release oktober 25th

SANTA MONICA, Californië - (BUSINESS WIRE) - Activering bevestigde vandaag dat de recente Call of Duty®: Modern Warfare® Beta is de grootste geworden in Call of Duty geschiedenis, levert de meeste gebruikers, de meeste gespeelde uren en het hoogste piekaantal spelers op de PlayStation 4, Xbox One en pc samen.

Miljoenen gamers hebben de Beta gedownload en gespeeld, die twee opeenvolgende weekenden liep, beginnend op donderdag, september. 12 en eindigend op maandag, september 23. De bèta bevatte crossplay, waardoor gamers voor het eerst in de franchisegeschiedenis samen op PS4, Xbox One en pc konden spelen.

"We zijn gericht op het leveren van de beste online ervaring en inclusief de community samen met crossplay", zegt Patrick Kelly, creatief directeur en co-studio hoofd, Infinity Ward. "We waarderen en spelen met gedeelde feedback. "Uw steun is niet alleen om te rijden, maar ook om ons belangrijke gegevens en feedback te geven die ons helpt de ervaring voor lancering te verbeteren."

"De reactie van fans voor Moderne oorlogsvoering "De release van volgende maand was ongelooflijk", zegt Byron Beede, executive vice president en general manager van Call of Duty, Activision. "Er is een buitengewone opwinding voor deze game." We danken Call of Duty-spelers en de ontwikkelingsteams onder leiding van Infinity Ward voor het maken van deze recordbeta. We kijken uit naar oktober 25 wanneer spelers overal de volledige hoeveelheid diepte en gameplay zullen ervaren Modern Warfare te bieden heeft. "

De bèta liet de ongekende diepte zien Modern Warfare multiplayer, variërend van het close-quarters 2v2 vuurgevechtspel tot en met de wereldwijde onthulling van de epische grootschalige Ground War-modus die tot 64-spelers ondersteunt. Call of Duty: Modern Warfare multiplayer zal naar verwachting tot 100-spelers ondersteunen in geselecteerde multiplayer-ervaringen bij de lancering op oktober 25. Winnaar van de "Beste online multiplayer"Door Game Critics Beste van E3 2019, Moderne oorlogsvoering ultieme multiplayer-speeltuin levert een online actie boordevol actie met de beste in zijn klasse in de loop van het spel, samen met ongekende diepte en variatie.

Call of Duty: Modern Warfare staat gepland voor wereldwijde release oktober 25, op PlayStation 4, Xbox One en pc. De titel bevat een volledig geoptimaliseerde pc-versie, ontwikkeld in samenwerking met Beenox, die exclusief beschikbaar zal zijn op Battle.net®, Het online spelplatform van Blizzard Entertainment. Call of Duty: Modern Warfare wordt uitgegeven door Activision, een volledige dochteronderneming van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI) met ontwikkeling onder leiding van de bekroonde ontwikkelaar, Infinity Ward en aanvullende ontwikkelingsondersteuning van Beenox, High-Moon Studios en Raven Software.

Over Activision

Activision, met hoofdkantoor in Santa Monica, Californië, is een toonaangevende wereldwijde producent en uitgever van interactief entertainment. Activision voert activiteiten over de hele wereld en is een divisie van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), een S&P 500-bedrijf. Meer informatie over Activision en zijn producten is te vinden op de website van het bedrijf, www.activision.com of door te volgen @Activision.

Waarschuwingen met betrekking tot toekomstgerichte uitspraken: informatie in dit persbericht waarin de verwachtingen, plannen, intenties of strategieën van Activision met betrekking tot de toekomst zijn opgenomen, inclusief verklaringen over de verwachte aankondigingen, beschikbaarheid, functies, functionaliteit, evenementen en inhoud voor Call of Duty: Modern Warfare, zijn forward-looking statements die geen feiten zijn en een aantal risico's en onzekerheden inhouden. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de daadwerkelijke toekomstige resultaten van Activision Publishing wezenlijk afwijken van die in toekomstgerichte verklaringen uiteengezet in deze release, zijn onverwachte productvertragingen en andere factoren die zijn geïdentificeerd in de secties met risicofactoren van het meest recente jaarverslag van Activision Blizzard op formulier 10K en eventuele volgende kwartaalrapporten op formulier 10-Q. De uitspraken over de toekomst zijn gepubliceerd bij Activation Blizzard en noch Activision Publishing noch Activision Blizzard hebben enige verplichting op zich genomen om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Toekomstgerichte uitspraken waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn, kunnen uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten hun invloedsfeer liggen en kunnen ervoor zorgen dat de werkelijke resultaten afwijken van de huidige verwachtingen.

© 2019 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION, CALL OF DUTY en MODERN WARFARE zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contacten

Nicole Fodran
Senior Manager, Public Relations
Activision
310.773.6273
nicole.fodran@activision.com

Bron BEDRIJFSDRAAD