Gillette debuteert op de Milan Games Week 2019 met het eerste seizoen van de Gillette Bomber Cup, een van de grootste Fortnite-toernooien met officiële licentie, die volledig de arena van de eSports-wereld betreedt.

"Na het succes van de Shave-achtige campagne in Bomber, werd de Gillette Bomber Cup geboren met als doel de waarden van eSports in Italië te ondersteunen en te bevestigen", zegt hij. Gennaro D'Ambrosio, assistent-merkmanager Gillette. "We zien eSports als een natuurlijke evolutie van sport. Daarom ondersteunt Gillette liefhebbers en professionals in wat wij als een volwaardige sportcategorie beschouwen ".

De agenda van de drie dagen van Milan Games Week 2019 belooft vol te zitten met evenementen en gasten in het Gillette-gebied: na het succes van de eerste kwalificatiestadia om te strijden voor de finale van de Gillette Bomber Cup, begint het aftellen voor de laatste Last Chance Qualifier en Grand Final die live worden gehouden, respectievelijk de 27 en de september 28.

Presenteer enkele van de grootste namen in de Italiaanse gamescene die gedurende de dagen om de beurt zullen spelen: allereerst Cicciogamer89, ambassadeur van het initiatief, samen met Kekkobomba, Los Amigos en J0k3R.

Het initiatief is in samenwerking met PG Esports, een toonaangevend bedrijf in Italië bij de organisatie van evenementen gericht op competitief gamen.

Technische partner van het Predator-evenement, die met zijn serie producten die zijn toegewijd aan gaming, zal bijdragen aan een complete en professionele game-ervaring.

De afspraken

Milan Games Week 2019 - Paviljoen nr. 105 "Radio 16 Esports Show"

Vrijdag 27 september, 12: 00-18: 00

Last Chance Qualifier Tournament - 4 kwalificatiewedstrijd

Aanwezige gasten die gedurende de dag om de beurt wisselen:

J0k3R, Los Amigos en Kekkobomba

In de namiddag:

Meet & Greet met J0k3R en Los Amigos

***

Zaterdag 28 september, 12: 00-18: 00

Van 12: 00, Grand Final - De 4-winnaars van de Open Qualifiers samen met de 40 van de Last Chance Qualifier zullen zich aansluiten bij andere 12-spelers die zijn uitgenodigd bij de belangrijkste pro-spelers in de Italiaanse scene

Aanwezige gasten die gedurende de dag om de beurt wisselen:

Cicciogamer89, Kekkobomba, J0K3R en Los Amigos

In de namiddag:

Meet & Great met Cicciogamer89, Kekkobomba, J0K3R en Los Amigos

***

Zondag 29 September, 12: 00 - 18: 00

Gratis Game

Aanwezige gasten die gedurende de dag om de beurt wisselen:

J0K3R, Los Amigos en Kekkobomba

In de namiddag:

Meet & Great met Kekkobomba en J0K3R

Reacties

antwoorden