Oorspronkelijk gepland voor deze september 2019, Grandia HD Remaster e Grandia II HD Remaster voor pc komen ze in plaats daarvan aan een paar weken te laat. Hij heeft het aangekondigd GungHo online entertainment Amerika gisteren, samen met enkele kleine wijzigingen die altijd betrekking hebben op de twee heruitgaven.

remaster

In feite komt de Anniversary Edition van Grandia II op Steam hernoemd en bijgewerkt rechtstreeks in Grandia II HD Remaster, op de releasedatum van de nieuwe edities. Niet alleen dat, GunHo Entertainment zal uitkomen een update voor Grandia HD Collection op Nintendo Switch de 12 november om enkele problemen op te lossen. Het bedrijf verklaarde vervolgens dat de vertraging van de pc-versies juist te wijten is aan het feit dat we een meer verfijnde ervaring willen garanderen.