Verkoop van Borderlands 3 is een echt succes, misschien zelfs niet te onverwacht. In de vroege 5-dagen, nou 5 miljoen waren de exemplaren die over de hele wereld werden verkocht, waardoor het de titel 2K (producent van de game) werd die sneller verkocht dan ooit. Sprekend in plaats van het type verkochte exemplaren, is er een feit dat bijzonder nieuwsgierig is: meer dan 70% van de verkochte exemplaren is digitaal. Nu we nog nieuwsgieriger zijn geworden, herinneren we je eraan dat Borderlands 3 tot 2020 exclusief is voor Epic Games Store. Voor velen was het waanzin, voor anderen was het gewoon een zinloze keuze die een negatieve rol zou spelen bij het verkopen van de titel. Maar hoewel het niet aanwezig was op Steam, is het laatste hoofdstuk van Borderlands letterlijk uitgegraven, wordt ook het meest voorbestemde spel van de Epic Games Store. 

Tegenwoordig, na duidelijk wat berekeningen te hebben gemaakt en van het tijdelijke succes te hebben genoten, 2K heeft officieel verklaard dat Borderlands 3 het best verkochte 2K-spel op pc is.

Verdiend succes? De meningen over de laatste vermoeidheid van de jongens bij Gearbox Software zijn erg discordant. Onze Vincenzo heeft het voor ons beoordeeld en op prijs gesteld, maar niet zonder voorbehoud. Klik hier om onze review te lezen!