Iedereen die Dead Cells in handen heeft gekregen, weet dat de titel enige twijfel heeft kwaliteit. De Motion Twin roguelite metroidvania is een titel krankzinnig en de formule verslavend die het publiek niet onverschillig heeft gelaten en de afgelopen maanden al een benijdenswaardige ervaring heeft gehad commercieel succes.

Het goede nieuws voor deze productie stopt daar echter niet en gisteren konden we ontdekken dat de game is bereikt 2,4 miljoen eenheden verkocht. Deze sterke stijging van de omzet is vooral te danken aan het succes dat Dead Cells heeft verdiend Nintendo Switch, met cijfers die de studie niet aarzelt om te definiëren "Dwazen".

Steve Filby, hoofd van de marketingafdeling, informeert ons niet alleen over het ongelooflijke doel, maar geeft ook commentaar:

Schakelaar is gek, volkomen absurd. De game leent zich voor de draagbare markt en de stijl van spelen "de laatste en dan stop ik"

Dode cellen Roguelite

Pas in mei 2019 bereikte de roguelite i twee miljoen, dit betekent dat in de laatste vier maanden heeft andere 400,000-exemplaren verkocht, echt opmerkelijk.