Na maanden wachten, Stoute hond heeft eindelijk onthuld aan de Stand van zaken de releasedatum van The Last Of Us Deel II. Spelers van over de hele wereld kunnen de 21 februari 2020 in handen krijgen en het lijkt erop dat de game groter zal blijken te zijn dan we ons voorstellen.

De catalogus van Best Buy in feite onthult het dat de volledige game in twee Blu-Ray-schijven wordt verdeeld.
Gezien de grootte van de titel lijkt dat Stoute hond slaagde er niet in om alles in één schijf samen te voegen, dus kozen voor de meest verstandige optie, namelijk de inhoud verdelen. Dezelfde behandeling was maanden geleden ook gereserveerd Red Dead Redemption 2, index van hoeveel The Last Of Us Deel II ambitieus zijn. We zijn benieuwd of dit nieuwe hoofdstuk aan de verwachtingen zal voldoen en of het dezelfde unanieme goedkeuring zal krijgen als zijn voorganger. Als je het nog niet hebt gezien, is hier de nieuwe trailer die wordt getoond op de State Of Play en die de releasedatum aankondigt.