Het seizoen 3 van Apex Legends is op ons en we twijfelen er niet aan wat de belangrijkste functie is die bij de volgende update wordt geïntroduceerd: een geheel nieuwe kaart.
In de lanceringstrailer van twee en een halve minuut, in feite, naast het tonen de nieuwe legende, de hacker Crypto, verwijzen we naar een "nieuwe planeet" waarin de legendes van Apex Legends worden gekatapulteerd om te vechten.

Het is een vermoedelijk moeilijke kaart, waar pVoor de eerste keer hebben we in de Apex Legends-instellingen te maken met ijs en sneeuw. Ook wordt in de trailer een trein vol kratten getoond die de ruimteschepen zouden kunnen vervangen als een willekeurige spoot op hoog niveau. Voor de 'lastige' kaarttheorie zijn de woorden van Caustic, de slechterik van Apex Legends, belangrijk: "Deze nieuwe planeet stelt mij tevreden. De lucht is zo ... ongerept! ".
Naast ijs, plattelandsgebieden, de trein en de onvermijdelijke industriële constructies, is er een gebied vol lava dat de binnenkant van een vulkaan kon herinneren. Of zoiets.
Kaart van ijs en vuur, om Martin te citeren ...

De verschillen met Kings Canyon zijn echter duidelijk omdat met deze nieuwe kaart de marketingverschillen met betrekking tot Fortnite duidelijk worden. Aan het begin, met het eerste en tweede seizoen, het leek erop dat Apex Legends wilde in de voetsporen treden van zijn rivaal, doorgaan met verander de enige bestaande kaart om het continu anders te maken. Met dit seizoen onderbreekt hij de traditie en bereidt hij zich voor op het volgen van zijn eigen pad, een pad dat Respawn al gedeeltelijk heeft gevolgd, enige tijd geleden verklaarde dat er wordt geen Apex verstrekt 2.
Het seizoen 3 komt in oktober 1.