In de afgelopen uren Marvel Studios e Sony hebben eindelijk een definitief akkoord bereikt, waarbij de terugkeer van de Spider-Man di Tom Holland in Marvel Cinematic Universe. De afgelopen weken waren de rechten van het personage het onderwerp van een bitter geschil tussen de twee bedrijven, maar nu lijken de controverses volledig te zijn opgelost en zal Holland terugkeren om het kostuum van de klimmuren in de MCU te kleden. Het personage zou zijn derde op zichzelf staande film, het directe vervolg op Far From Home, moeten zien verschijnen 16 juli 2021, maar in de tussentijd zou Spider-Man ook in een andere Marvel Studios-film moeten verschijnen, zelfs als deze nog niet is onthuld in welke film.

Dit sluit uiteraard niet uit dat de Spider-Man van Tom Holland ook kan verschijnen in de "films"spider-vers"Wat aan het bouwen is Sony, of het nu Venom 2, Kraven, Morbius of Madame Web is. Maar nogmaals, het is niet bekend in welke van de reeds aangekondigde Sony-projecten (of misschien in een film die nog niet is onthuld) we de Spider zullen zien.