PUBG heeft zojuist de 4.3-update gepubliceerd die, introduceert, naast het toevoegen van het nieuwe overlevingssysteem en enkele veranderingen aan de jachtgeweren, een nieuw skin pack gewijd aan Halloween. Eén in het bijzonder, Leo Jumpsuit, laat de speler zich verkleden als een mooie leeuw ... misschien een beetje te vrolijk.
De leeuwenstaart, wat technisch gezien karakteristiek en absoluut onschadelijk moet zijn, in sommige fasen van het spel wordt het zelfs een "derde etappe".
Vooral duidelijk tijdens de landing aan het begin van het spel:

PUBGPUBG Corp verwijderde onmiddellijk de huid, hoewel zonder officieel de motivatie specificeren"We herinneren je eraan dat de skin "Leo Jumpsuit" tijdelijk niet te koop is, terwijl we werken aan het oplossen van een aspect met betrekking tot de skin. Alle spelers die de skin al hebben gekocht, worden terugbetaald ".

Chemische castratie komt voor de koning van het bos. We staan ​​dicht bij hem.