Echt een zware week degene die zojuist is geslaagd voor het ontwikkelingsteam van Call of Duty: Modern Warfare. na fan controverse over de tijdelijke exclusiviteit op PS4 van Survival-modus (Special Operations), we begonnen erover te praten wapens toegevoegd aan lootboxes daarna een leaker vermeld dat niet alle druppels alleen cosmetica zijn. Het duurde niet lang voordat een reeks klachten op Twitter en de subreddit van Modern Warfare begon te komen.

Call of Duty: Modern Warfare

Helaas (hoewel het te verwachten was) gingen veel van deze opmerkingen echt te ver weg, en de art director van Call of Duty: Modern Warfare Joel Emslie vroeg fans om meer ingetogen tonen te gebruiken op de subreddit.

"Stop en denk na over of iemand van het ontwikkelingsteam heeft gelezen wat u hier schrijft ", het bericht begint.

"Het Call of Duty: Modern Warfare-team bestaat uit nerds, jocks en alles wat je kunt vinden in het midden van deze twee categorieën. Alle moeite die we erin steken is buitengewoon, omdat we elke dag samenkomen om iets te bereiken dat we geloven. We hebben onze hele carrière toegewijd om de beste van de beste te zijn in wat we doen, en om de best mogelijke game te bereiken."

Emslie benadrukte ook het belang van het delen van constructieve gedachten en feedback, en over de huidige situatie heeft dat gezorgd er wordt rekening gehouden met ieders mening de spelers.

"Ik weet niet waarom, maar op de subreddit van Call of Duty: Modern Warfare, waar ik op zoek ben naar feedback die eigenlijk nuttig is voor de verbetering van mijn werk, lees ik in plaats daarvan ultra-toxische opmerkingen die aangeven hoe incompetent en stom ik ben, en dat ik ergens moet gaan waar Ik kan mensen geen pijn meer doen met mijn slechte ideeën en slechte illustraties"Schreef Emslie. "We hebben allemaal een harde huid in deze omgeving, maar bepaalde uitspraken kunnen u persoonlijk raken. We proberen dingen professioneel te houden, geloof me, maar het is niet altijd gemakkelijk."

Emslie vertelde vervolgens aan spelers van Call of Duty: Modern Warfare om hun mening te blijven uiten, en aan fans van probeer kalm te blijven. "Vergeet niet dat er een team van mensen achter Infinity Ward zit en dat we ook slechte dagen hebben, net als jij"Hij zei.

Het bericht eindigt met een onderscheid tussen officiële aankondigingen en geruchten, en met de uitnodiging aan de spelers om "om alleen officiële informatie te oriënteren en te vertrouwen, en degenen achter te laten die proberen een naam te verspreiden die geruchten verspreidt die nog niet zijn bevestigd en die vlam genereren. '

De verhalende regisseur van Infinity Ward, Taylor Kurosaki, zei dat de beslissing om van Call of Duty: Modern Warfare's Survival Mode een tijdelijke exclusieve PS4 te maken werd genomen door orgels boven hen, wat suggereert dat het een beslissing was van de uitgever. Een situatie die daarom niet precies in evenwicht is ontwikkelaars die last hebben van fankritiek voor beslissingen van uitgevers. Dit fenomeen heeft zich in het verleden al voorgedaan en zullen we in de toekomst waarschijnlijk weer zien.