blijkbaar Disney + heeft besloten om de rol van regisseur van de volgende tv-serie toe te wijzen aan het karakter van Obi Wan a Deborah Chow, al toegewijd aan de set De Mandalorian.

De baas van Lucasfilm Kathleen Keenedy hij verklaarde dat "We willen echt een regisseur kiezen die zowel de kalme vastberadenheid als de rijke mystiek van Obi Wan kan verkennen op een manier die perfect kan worden geïntegreerd in de Star Wars-saga. Gebaseerd op zijn fenomenale werk bij het ontwikkelen van onze personages in The Mandalorian, ben ik er absoluut zeker van dat Deborah de juiste regisseur is om dit verhaal te vertellen'.

Dezelfde Kennedy tijdens de D23 bevestigde dat de scripts voor de serie al zijn geschreven en de productie start in de 2020 en vervolgens het volgende jaar op het kanaal van boord gaan Disney +, de 12 Novembre gaat binnenkort open (met The Mandalorian beschikbaar vanaf de eerste dag!)

Obi Wan speelt zich 8 jaar na de gebeurtenissen van de Star Wars prequel-serie af, die eindigde met de botsing tussen de Jedi-meester zelf en zijn padawan, Anakin, die eindigde zoals we allemaal weten.

Obi Wan