Van de 13 naar de 15 November 2019 organiseert de nieuwe editie van Gamerome, een groot evenement gewijd aan de videogamebranche in het hart van onze hoofdstad. Een zeer interessant evenement voor liefhebbers en professionals, die ook kunnen bogen op grote namen. Dankzij een persbericht leren we over de aanwezigheid van Ikumi Nakamura, een van belangrijkste cijfers van deze editie, hier is het hieronder:

Gamerome is verheugd om een ​​van de speciale gasten van de 2019-editie: Ikumi Nakamura!

Ikumi Nakamura is er een Japanse professional in de videogamebranche met meer dan 14 jaar ervaring op het gebied van conceptontwerp en het creëren van werelden / universums, verhalen, instellingen en personages. Hij werkte als creatief directeur van GhostWire: Tokyo, onlangs aangekondigd op E3, als hoofdartiest van Kwaad van binnen, conceptontwerper voor Bayonetta en omgevingskunstenaar voor Okami.

De Keynote zal zijn creatieve methode en filosofie verkennen, gericht op het idee van iteratieve ontwikkelingscycli als een positieve benadering voor het maken van een videogame. "

ikumi nakamura

Informatie over Gamerome:

Gamerome is het referentie-B2B-evenement in Italië voor de sector digitaal entertainment. Het evenement zal worden gehouden in de vierde editie van de 13 tot de november 15 in het Radisson Blu, een 5-sterrenhotel in het hart van Rome. Gamerome verbindt bedrijven en makers dankzij zijn Conference, de Awards, de Showcase voor ontwikkelaars, Matchmaking kansen met publishers en de vele netwerkmogelijkheden.

In 2018 Gamerome heeft meer dan 500 afgevaardigden onder ontwikkelaars, uitgevers, professionals van Games Industry naar Italië gebracht, meer dan 100 internationale bedrijvenleider in de sector. over de persoonlijkheid van 40 VIP Industry Games.