Niveau 5 heeft vandaag onthuld dat Yo-Kai horloge 4 ++ zal binnenkort beschikbaar zijn beide op Nintendo Switch die van PlayStation 4.

In feite, zoals gemeld door deofficiële Twitter-account van Yo-Kai Watch, het spel zal worden gelanceerd in Japan de 5 december buur. De eigenaardigheid van deze versie is dat het zal toevoegen een reeks nieuwe content voor het bestaande spel als nieuwe gebieden, monsters (vermoedelijk Yo-Kai) en multiplayer-modi.

Switch-eigenaren die al een exemplaar van het vierde hoofdstuk van de serie hebben, kunnen de nieuwe inhoud downloaden als een betaalde DLC.

Wat westerse gamers betreft, omdat de versie nog niet beschikbaar is standaard van Yo-Kai Watch 4 Het is meer dan waarschijnlijk dat wanneer het aankomt, het eigenlijk deze nieuwere versie zal zijn die alle extra inhoud bevat.