Nintendo heeft beschikbaar gemaakt een nieuwe systeemupdate voor Nintendo Switch. De versie 9.0.1 brengt geen belangrijke wijzigingen aan in de gebruikersinterface of in de voorgestelde functies. Dat gezegd hebbende, lijkt de update in kwestie significante fouten te corrigeren Schakel Lite.

Als u met name de nieuwe eigenaar bent van het "alleen draagbare" systeem van Nintendo, heeft u mogelijk een bericht weergegeven dat als volgt luidt: "Verwijder de Joy-Con". Het irritante probleem werd opgelost met de nieuwste firmware.

In detail:

  • Een probleem opgelost dat fouten veroorzaakte tijdens het spelen van een game;
  • Probleem opgelost met het weergeven van instructies om Joy-Con te verwijderen tijdens de eerste configuratie van Nintendo Switch Lite.

Net als eerdere systeemupdates bevat de 9.0.1-versie ook verbeteringen in de console-stabiliteit.