Hit Mobile Game begint maandelijks initiatief De nadruk leggen op de kracht van woorden en gemeenschap in de strijd tegen borstkanker

SAN FRANCISCO- (BUSINESS WIRE) -Vandaag, Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider in interactief entertainment, kondigde aan dat zijn iconische game, Woorden Met vrienden, start een maandelijks initiatief ter ondersteuning van Breast Cancer Awareness Month, #WordsWithHope. Elke dag in sociale netwerken, een woord van hoop en een overeenkomstige verklaring van inspirerende mensen wier leven is getroffen door borstkanker, licht werpen op het belang van screening en vroege detectie, en het eren van de krijgers die geconfronteerd met deze diagnose.


Lid worden van Zynga en Woorden Met vrienden in deze campagne van een maand zijn bekende personen in entertainment, zaken, sport en medicijnen:

Talia Balsam

Pat Benatar

Sharon Byers

Katie Couric

Regina Dugan

EMM

Roxane Gay

Melissa Gilbert

Neil Giraldo

Judy Greer

Sally Hawkins

Alice Hoffman

Olivia Newton-John

Betsey Johnson

Billie Jean King

Purnima Kochikar

Sharon Lawrence

Julianna Margulies

Deepthi Menon

Carol Mills

Alanis Morissette

Phuong Phillips

Amy Poehler

Melissa Rivers

Janice Roberts

Kendra Scott

Ellen Siminoff

Jaclyn Smith

Taryn Southern

Mindy Sterling

Alison Sweeney

Chandra Wilson

Rita Wilson

Trisha Yearwood

""Die show is een op de acht vrouwen in de VS zal tijdens hun leven een diagnose van borstkanker krijgen," zei Deepthi Menon, Senior Vice President van Woorden Met vrienden bij Zynga. "En we hebben de kracht gezien die de gemeenschap kan hebben om kracht, moed en humor te versterken in tijden van ziekte. Vrienden hebben hun verhalen gedeeld over vriendschappen en ondersteuning die ze hebben gevonden in Woorden met vrienden, en we zijn er trots op dat we worden vergezeld door deze ongelooflijke, vele vrouwen. "

""Ze zijn ook krachtig," zei Dr. Richard Wender, Chief Cancer Control Officer van de American Cancer Society. "Tijdens de Breast Cancer Awareness Month in oktober en het hele jaar door houden we woorden van steun, medeleven, zorgzaamheid en hoop op de voorgrond, terwijl we doorgaan met vechten tegen deze ziekte die zoveel mensen treft waar we van houden. "

Ga naar voor meer informatie over de borstkankermaand en andere manieren om mee te doen www.cancer.org/wordswithhope.

De #WordsWithHope-campagne begint vandaag met de iconische zangeres en actrice Olivia Newton-John en haar woord 'thriver'. Volg Zynga om mee te doen aan de campagne Twitter, Facebook en InstagramEn volg Woorden Met vrienden on Instagram.

Noot van de redactie:

  • Om de voorlichtingsmaand van borstkanker te downloaden activa voor Zynga's Words with Friends, Dan kunt u Klik hier

Over Zynga

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires en puzzels™, Draken samenvoegen!™, Woorden Met vrienden™ en Zynga Poker™. Zynga's games zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Vooruitziende verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot, onder andere, een maand lang initiatief ter ondersteuning van Breast Cancer Awareness Month in Words With Friends ' en Zynga's andere sociale kanalen. Toekomstgerichte verklaringen bevatten vaak woorden zoals "vooruitzichten", "geprojecteerd", "gepland", "voornemens", "zal", "verwacht", "geloven", "doel", "verwachten" en verklaringen in de toekomst gespannen zijn over het algemeen toekomstgericht. Het doel van dit rapport is om significante risico's, onzekerheden en veronderstellingen te bieden. Twee dergelijke rapporten mogen niet worden geplaatst op dergelijke toekomstgerichte verklaringen, die zijn gebaseerd op informatie die beschikbaar was op de datum hiervan. Wij aanvaarden geen verplichting om dergelijke verklaringen bij te werken. Meer informatie over deze risico's, onzekerheden en aannames zal in meer detail worden beschreven in onze openbare archieven bij de Securities and Exchange Commission (de 'SEC'), http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Contacten

Dana Whitney
dwhitney@zynga.com

Or

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (voor Zynga in de VS) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Bron BEDRIJFSDRAAD