ChilliConnect's cloudgebaseerde toolkit om live gamebeheerservices te bieden voor het bouwen en beheren van verbonden games

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -Unity Technologies, maker van 's werelds toonaangevende realtime 3D ontwikkelingsplatform, heeft vandaag de overname aangekondigd van ChilliConnect. Met de toevoeging van ChilliConnect aan Unity Technologies, ontwikkelaars van eenvoudigere voordelen, beter geïntegreerde toegang tot live operaties en backend game management services om verbonden games te bouwen en te beheren.

"Het ontwikkelen van games op Unity is een geweldige eerste stap, maar ontwikkelaarsteams staan ​​voor de uitdaging om deze games te beheren en te onderhouden, wat erg ingewikkeld en kostbaar kan zijn", zegt Luc Barthelet, Vice President en General Manager, Cloud Services, Unity Technologies. “ChilliConnect koppelt stukken voor Unity-ontwikkelaars en biedt de essentiële LiveOps- en backend-services die nodig zijn om een ​​verbonden game succesvol te bedienen. Het hebben van ChilliConnect aan boord sluit de cirkel voor ontwikkelaars om hun spel met Unity te maken, te bedienen en er geld mee te verdienen en we zijn erg verheugd dat ze deel uitmaken van het team. "

ChilliConnect biedt ontwikkelaars cloud-gebaseerde gameservices om backend-operaties op schaal mogelijk te maken, stelt ontwikkelaars in staat om online gamefuncties toe te voegen en LiveOps uit te voeren zonder hun eigen serverinfrastructuur te hoeven beheren. De diensten van ChilliConnect en het aanbod van Unity's andere recente acquisities deltaDNA ronden de volledige oplossing van Unity voor het bouwen en exploiteren van verbonden spellen af. Met deze acquisities, nu toegankelijke, kosteneffectieve ontwikkelaars, aanpasbare live game-oplossingen, ongeacht de individuele behoeften.

"Net als Unity geloven we in het democratiseren van game-ontwikkeling en -beheer, ongeacht de grootte, motortechnologie of commerciële ambities. "We willen dat ontwikkelaars een keuze hebben", zegt Paul Farley, Chief Executive Officer, ChilliConnect. “Door lid te worden van Unity, vergroten we die keuze voor zoveel meer ontwikkelaars wereldwijd. Onze services blijven engine-agnostisch, maar we zijn verheugd om ontwikkelaars van eenheden een eenvoudiger pad te bieden naar een succesvolle werking van connected games. "

Er is eenheid om het succes van de makers van de wereld te versterken met het meest toegankelijke en krachtige realtime 3D ontwikkelings- en inkomstenplatform. 3 miljard keer in de afgelopen 34-maanden Games en ervaringen met Unity hebben meer dan 12 bereikt Ga voor meer informatie naar www.unity.com.

Over Unity Technologies

Unity is 's werelds toonaangevende realtime ontwikkelingsplatform en biedt gebruikers de meest krachtige en toegankelijke tools om ervaringen voor de realtime wereld te creëren, te bedienen en er geld mee te verdienen. Unity stelt iedereen, ongeacht vaardigheidsniveau en branche, in staat om 3D visuele inhoud te maken met behulp van technologie van wereldklasse, u gebruikt middelen die het gebruiksgemak maximaliseren en geld verdienen, zodat zij succes kunnen hebben met hun creaties. Het 3-personenteam van het bedrijf houdt Unity voorop in de ontwikkeling door samen te werken met partners zoals Google, Facebook, Oculus, Autodesk en Microsoft om optimale ondersteuning voor de nieuwste releases en platforms te garanderen. Made with Unity-ervaringen bereiken bijna 1,000 miljard apparaten 3 miljard keer in de afgelopen 34 maanden. Ga voor meer informatie naar www.unity.com.

Over ChilliConnect

ChilliConnect is het toonaangevende Live Game Management-platform dat game-ontwikkelaars en ontwikkelaars een enkele toolkit biedt om live games te bouwen, geld te verdienen en te exploiteren. ChilliConnect bestaat uit een reeks cloudservices, waaronder analyses, backendservices voor games en live operationele tools voor één platform.

Contacten

Marisa Graves
Unity PR
marisag@unity3d.com
215-801-2485

Bron BEDRIJFSDRAAD