Behaalt #1 Ranking-app op iOS in meer dan 100 landen

Overtreft meer dan 35 miljoen downloads op iOS en Android gecombineerd

SANTA MONICA, Californië - (BUSINESS WIRE) - Activering Call of Duty®: mobiel heeft 35 miljoen downloads sneller overtroffen dan alle andere mobiele First Person of Third Person Action Games in de App Store en Google Play.i Gepubliceerd door Activision en ontwikkeld door de bekroonde TiMi Studios van Tencent Games, heeft de nieuwe titel sinds de lancering de #1 app-ranking in de App Store bereikt op basis van downloads in meer dan 100-landen.ii

Call of Duty: mobiel levert de definitieve, gratis te spelen first-person actie-ervaring op mobiel, waarbij de meest geliefde kaarten, competitieve modi, iconische personages en kenmerkende wapens uit de hele franchise worden samengebracht, waaronder de Modern Warfare® en Black Ops universums, in één epische ervaring.

“De reacties van fans op zowel Android als iOS zijn geweldig. reeds, Call of Duty: mobiel heeft 35 miljoen downloads overtroffen op weg om de #1 gerangschikte iOS-app te worden in downloads in het algemeen, niet alleen bij games, maar ook bij alle apps in 100-landen, ”aldus Rob Kostich, president van Activision. “Dit is een ongelooflijk leuke ervaring en we zijn nog maar net begonnen. Felicitaties voor de teams bij Activision en bij TiMi Studios van onze partner Tencent voor het maken van zo'n geweldige game voor spelers. En speciale dank aan onze fans voor hun voortdurende steun. Er is meer vanavond om uit te kijken naar meer releases en updates. "

De titel bevat volledige head-to-head competitieve multiplayer-modi, evenals een geheel nieuwe Battle Royale-ervaring, inclusief klassieke locaties uit Call of Duty® met land-, zee- en luchtvoertuigen.

Call of Duty: mobiel uitgebracht op dinsdag 1 in oktober, in alle landen en regio's waar Google Play en App Store voor iPhone en iPad worden ondersteund, met uitzondering van het Chinese vasteland, Vietnam en België. Spelers kunnen de nieuwste informatie vinden op www.callofduty.com/mobile, www.youtube.com/callofdutymobile, evenals volgen Call of Duty: mobiel on Twitter, Instagram en Facebook.

Over TiMi Studios

TiMi Studios, een dochteronderneming van Tencent Games, is een toonaangevend wereldwijd ontwikkelingsteam voor videogames met hoofdkantoor in Shenzhen, China, met kantoren in Los Angeles, Shanghai en Chengdu, China. TiMi streeft naar het creëren van hoge kwaliteit, hifi en zeer toegankelijke games in een breed scala aan genres. TiMi is opgericht in 2008 en heeft een reeks hit-titels ontwikkeld, waaronder Honor of Kings, QQ Speed, CrossFire: Legends, Arena of Valor en het meest recent, Call of Duty: Mobile. Volg ons op Twitter @timistudios en Facebook @timistudiosofficial voor meer informatie over TiMi

Over Activision

Activision, met hoofdkantoor in Santa Monica, Californië, is een toonaangevende wereldwijde producent en uitgever van interactief entertainment. Activering handhaaft activiteiten over de hele wereld en is een divisie van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), een S & P 500-bedrijf. Meer informatie over zijn producten is te vinden op de website van het bedrijf, www.activision.com of door te volgen @Activision.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen: informatie in dit persbericht die betrekking heeft op de verwachtingen, plannen, voornemens of strategieën van Activision met betrekking tot de toekomst, inclusief verklaringen over de verwachte beschikbaarheid en inhoud voor Call of Duty: mobiel, zijn forward-looking statements die geen feiten zijn en een aantal risico's en onzekerheden inhouden. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de daadwerkelijke toekomstige resultaten van Activision Publishing wezenlijk afwijken van die in toekomstgerichte verklaringen uiteengezet in deze release, zijn onverwachte productvertragingen en andere factoren die zijn geïdentificeerd in de secties met risicofactoren van het meest recente jaarverslag van Activision Blizzard op formulier 10K en eventuele volgende kwartaalrapporten op formulier 10-Q. De uitspraken over de toekomst zijn gepubliceerd bij Activation Blizzard en noch Activision Publishing noch Activision Blizzard hebben enige verplichting op zich genomen om dergelijke toekomstgerichte verklaringen bij te werken. Toekomstgerichte uitspraken waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn, kunnen uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten hun invloedsfeer liggen en kunnen ervoor zorgen dat de werkelijke resultaten afwijken van de huidige verwachtingen.

ACTIVISION, CALL OF DUTY, CALL OF DUTY BLACK OPS en CALL OF DUTY MODERN WARFARE zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

iGebaseerd op interne schattingen van Activision Blizzard

iiGebaseerd op interne schattingen van Activision Blizzard

Contacten

Robert Taylor
Senior PR-manager
Activision Publishing
424.272.2174
rtaylor@activision.com

Bron BEDRIJFSDRAAD