Jarenlang hebben we daarover gehoord Bully 2, na de inmiddels veelgeprezen game die in de verre 2006 is uitgebracht, maar niet met officiële verklaringen die het bestaan ​​ervan konden bevestigen. Geruchten over ontwikkeling volgden elkaar periodiek op, maar het nieuws van vandaag gaat de hoop wegnemen van degenen die nog steeds geloofden dat ze zichzelf terugstelden als Jimmy Hopkins.

een anonieme bron die beweert dicht bij Rockstar te zijn, heeft dat inderdaad aangekondigd het softwarehuis, na ruim achttien maanden ontwikkeling (wat het werkelijke bestaan ​​van de game zou bevestigen) besloot het allemaal te stoppen omdat niet tevreden met het behaalde resultaat.

Bully 2, werken tussen de 2010 en de 2013, had nog geen plot en het zat nog steeds in het game-concept, maar als de annulering echt was, zou het een klap zijn voor iedereen die vol spanning wachtte op het vervolg van Canis Canem Edit.