Fallout komt terug met de Fallout Legacy-collectie, dat is een pc-verzameling van alle titels van de tot nu toe uitgebrachte saga, behalve Fallout 76.

Als je het opnieuw beleven van de emoties, de keuzes en de avonturen van de eerste games van de saga mist, dan is deze editie echt iets voor jou, dus bereid je voor op zijn vaste aankomst voor de 25 oktober. Helaas is er hoofdpijn, de editie zal in slechts twee landen worden uitgebracht.

Laten we eens kijken voordat we ontdekken in welke landen de game beschikbaar zal zijn wat deze Legacy Collection zal bevatten:

  • Fallout
  • Fallout 2
  • Fallout Tatics
  • Fallout 3 Game of the Year-editie
  • Fallout New Vegas Ultimate Edition
  • Fallout 4 Game of the Year-editie

Nu we weten welke titels we zullen vinden, laten we het hebben over waar we het kunnen vinden. Gelukkig voor ons Europeanen is het probleem niet zo groot gezien dat de game zal beschikbaar zijn in Engeland en Duitsland, maar deze keuze zal verschillende hoofdpijn veroorzaken buiten de Europese Unie.

Bethesda zelf bevestigde haar keuze via haar account Twitter Bethesda UK, erop wijzend dat het bedrijf voorlopig geen plannen heeft voor een wereldwijde lancering.

Een nieuwsgierige keuze blijft om zo'n sappige collectie in twee landen te lanceren, waarbij het ongelooflijke aantal fans en game-liefhebbers over de hele wereld wordt geteld. Tijdens het bespreken van de keuze van Bethesda voor de lancering van de Fallout Legacy Collection, heb je wel eens gehoord koelkast verkocht tegen 7 $ over Fallout 76?

Fallout Legacy-collectie