Metal Gear Solid V: The Phantom Pain komt terug om over te praten, maar de reden is een mod waarmee we ons kunnen kleden als Snake Plissken (Iena Plinsky in onze lokale taal).

De jarenlange fans van Metal Gear weten dat Hideo Kojima, de vader van de serie, een grote Fuga da New York-fan is, zoveel om inspiratie op te doen voor de creatie van onze geliefde Snake, maar de mod is niet het werk van de meester, maar van de modder Jinmar.

Jinmar heeft een mod gemaakt die zo simpel is als bevredigend. Met de mod kun je het Venom-model wijzigen in het model dat wordt gespeeld door Kurt Russel, maar hier eindigt het niet, je kunt het ook gebruiken Jack Burton uit Big problemen in Chinatown.

Helaas voegt de mod niets anders toe dan de modellen van de twee personages, met behoud van de dialogen en animaties van het originele spel, maar het kijken naar Snake Plissken is een grote voldoening, vooral als je een fan bent van Kurt en zijn films.

Als je geïnteresseerd bent in het veranderen van het uiterlijk van Venom, ga je gewoon naar de Nexus Mods-website en heb je een pc-kopie van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

In de tussentijd heb je dat gehoord Kojima werd bekroond op het filmfestival van Keulen?