de UFA van Parijs, een evenement gewijd aan de vechtspellen, is onlangs afgesloten met veel van de gepassioneerde Europese videogamers van dit genre die zich op het evenement hebben verzameld om elkaar uit te dagen met eindeloze combo's om voor eens en voor altijd te beslissen wie de beste speler is.

Onder de vele competities die in de Arena aanwezig waren, was er een die de hoofdrolspeler zag Mortal Kombat 11 het was een van de meest opwindende. Het competitieve circuit van het spel, deInterkontinentale Kombat maakte zaterdag een stop in de Franse hoofdstad. Onder de 88-deelnemers uit heel Europa was er ook Italiaans Andrea "Crathen" ridders, dat hij na een spannend en vermoeiend toernooi zijn race als derde eindigde.

"Ik ben erg blij met dit resultaat. Het was een heel spannend en perfect georganiseerd toernooi. Als een van de 88 deelnemers en het bereiken van de derde positie is echt een grote voldoening die mijn grote toewijding aan het spel beloont. Toen ik eenmaal de Top 8 bereikte, slaagde ik erin om als derde te eindigen na heel zware gevechten, maar ik weet zeker dat ik het de komende paar gelegenheden nog beter kan doen. Tot slot wil ik Warner Bros. Italy bedanken voor de geboden kans, in de hoop op toekomstige kansen om de prachtige Italiaanse competitiescene van brandstof te voorzien. " Hij verklaart een opgewonden Andrea.

Na deze spannende afspraak is de Interkontinental Kombat snel terug: de DreamHack Winter in Jönköping het is inderdaad nu net om de hoek. De echte winnaar van het seizoen wordt bepaald in de rustige Zweedse stad, van de 28 november tot de 1 december.

Mortal Kombat 11 is het nieuwste hoofdstuk in de veelgeprezen serie ontwikkeld door de bekroonde NetherRealm Studios nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Xbox One X, Nintendo Switch en pc.