• Epic Seven gehost op stand in New York Comic With 2019
  • Ontmoet en begroet om lokale spelers in Noord-Amerika te bereiken

SEONGNAM, Zuid-Korea- (BUSINESS WIRE) -#EpicSeven-Epische zeven, een turn-based mobiele RPG ontwikkeld door Super Creative (co-CEO's Hyungsuk Kim en Ki-Hyun Kang) en gepubliceerd door Smilegate Megaport (CEO Ina Jang), onlangs gehost op stand bij New York Comic With 2019 van oktober 3 tot 6, waardoor ze directer contact kunnen maken met spelers in Noord-Amerika.


Op een groot formaat van 1,650ft2, de Epic Seven-stand begroette bezoekers bij de ingang van de tentoonstellingsruimte met een verscheidenheid aan functies, waaronder Photo Zone, Exhibition Space, Cosplay Zone en Demo Zone.

Dankzij de hulp van de beste cosplayers 'Rolyatistaylor', 'Daniella Denicola', 'Lorentz', 'tomia' en 'chobi' was de Cosplay Zone erg populair bij bezoekers, die ook zelf van de game genoten in de Demo Zone. De stand van Epic Seven bleef tijdens het hele evenement een gestage stroom voetgangers behouden, wat de groeiende populariteit van de game op de Noord-Amerikaanse markt aantoonde.

100 vooraf geselecteerde spelers kregen de gelegenheid om de "Epic Seven: Heirs Unite New York" te ontmoeten en te begroeten in de lounge van het nabijgelegen YOTEL Hotel, bijgewoond door de co-CEO's van Super Creative en Smilegate Megaport Manager Sanghoon Lee, die bracht een inzichtelijke tijd door met aandachtig luisteren naar de meningen van spelers. Epic Seven terwijl je geniet van mini-gamescompetities en evenementen waarbij een verscheidenheid aan Epic Seven als beloning werd gegeven.

"Oktober 4 was een vreugdevolle dag, omdat onze stand nog meer bezoekers ontving dan we hadden verwacht," zei Sanghoon Lee, afdelingsmanager bij Smilegate Megaport en hoofd van de Epic Seven-service. "We zullen hard werken om alle ondersteuning die we hebben ontvangen met een nog betere service terug te betalen en blijven meer mogelijkheden creëren om onze wereldwijde spelers te bereiken," voegde hij eraan toe.

New York Comic Con is de grootste popcultuurconventie aan de oostkust van Noord-Amerika, en het evenement werd dit jaar bijgewoond door meer dan 250,000-mensen.

Voor meer informatie over Epische zeven, bezoek de officiële community (https://page.onstove.com/epicseven/global/main) of de officiële Facebook-pagina (https://www.facebook.com/EpicSevenGlobal/).

Contacten

Smilegate Entertainment
Ji Won Hong
O: + 82-31-600-8364
M: + 82-10-4135-0298
jwhong@smilegate.com

Bron BEDRIJFSDRAAD