Op weg naar het merk van Lot Ik heb tegengestelde gevoelens, haat en liefde. Ik begon het eerste hoofdstuk praktisch op de eerste dag te spelen, nadat ik honderd euro had opgelicht voor de Collector's Edition, die nog steeds stof verzamelt in mijn bibliotheek, samen met een vriend van mij. Ik speelde bijna elke dag tot het einde van het jaar 1. Ik sloeg de Casato Dei Lupi bijna volledig over en hervatte hem later met de King of Corrupted, en stopte hem definitief kort na de release van I Signori Del Ferro met ongeveer 500 uur achterstand. Veel voor een standaard videogame, weinig voor een MMO zoals Destiny. Veel daarvan gaat solo, zeker niet de beste manier om volledig van de ervaring te genieten, maar het is iets dat ik altijd heb gedaan, zelfs in World of Warcraft of Final Fantasy XIV. In elk geval had ik nog steeds de kans om te genieten van de verschillende invallen en ik was al met al tevreden met de ervaring van de eerste titel van één Bungie is onlangs ontsnapt uit de beschermende vleugel van Microsoft, waar ze al bijna tien jaar betrokken was bij het maken van verschillende Halo-titels. Om deze reden heb ik gekocht Destiny 2 met zoveel hoop; deels genegeerd, deels gerealiseerd.

Destiny 2
Gokken is mijn favoriete modus

Dit is ook de absoluut beste tijd om te beginnen met het spelen van Destiny 2. Bungie, na vertrek Activision, bracht zijn creatie met hem door het over te zetten van Battle.net naar Steam en het ook te maken gratis om te spelen. Deze nieuwe ervaring wordt genoemd Een nieuw licht en stelt iedereen in staat om bijna de hele game te spelen, behalve de laatste uitbreiding. U hebt dan de mogelijkheid om u te wijden aan campagnes die verband houden met Rode oorlog, Curse of Osiris, Bellic Mind e afvalligen, met veel speeluren beschikbaar. Als u de uitbreiding onmiddellijk wilt kopen, heeft Bungie een goede methode geïmplementeerd om te voorkomen dat het slijpen nodig is om omhoog te gaan snoek, het niveau dat de kracht van ons karakter onderscheidt. Praktisch, zodra gekocht, beginnen de PG's direct vanaf het 750 Light-niveau, waarmee het mogelijk is om direct met de laatste uitbreiding te beginnen, Schaduwen uit de diepte. Maak je echter geen zorgen: als je de oude inhoud toch wilt spelen, zijn deze altijd beschikbaar bij Amanda in de Tower, de hoofdtitel HUB. Over de inhoud van deze nieuwste uitbreiding diepgaand praten is op dit moment een onmogelijke taak. Net als in de Renegades, Bungie is van plan alle nieuwe inhoud geleidelijk te publiceren, door van week tot week nieuwe missies, wapens, evenementen en elementen van overlevering toe te voegen die de kennis van de immense wereld van Destiny nog meer vergroten. Als gevolg hiervan aan het einde van de uitbreiding zullen we terugkeren om het op een meer grondige en definitieve manier te bespreken. Dit moet worden beschouwd als een eerste indruk van wat er op dit moment wordt voorgesteld.

Destiny 2
Bepaalde instellingen zijn perfect

Met deze nieuwe toevoeging aan het Destiny 2-spelvoorstel keren we terug naar een bekende bestemming voor spelers in het eerste hoofdstuk: de maan. En de terugkeer is sindsdien zeer tastbaar bijna alle omgevingen zijn letterlijk gerecycled, een praktijk die Bungie vaak en bereidwillig gebruikt. Veel plaatsen zijn niet in het minst geraakt. Laten we in elk geval teruggaan naar de maan, omdat herinnerd door Eris Morn die ons vreemde en verontrustende bewegingen van debijenkorf richting Scarlet Fortress. We ontdekken daarom de aanwezigheid van een mysterieuze Zwarte piramide, onder de maanbodem, die een krachtige duisternis uitstraalt die het licht contrasteert dat wordt gebracht door onze beschermers, wiens geheimen we moeten ontdekken, en die de vijanden transformeert in krachtigere versies genaamd Nachtmerries.
De geïntroduceerde innovaties doen veel maak gebruik van het nostalgie-effect, een operatie die volgens mij persoonlijk succesvol is en tegelijkertijd, zoals duidelijk was, introduceert veel nieuwe elementen in de overlevering Algemeen. Helaas, zelfs in dit geval, de verhalende zonden en lijkt op zijn minst klein te zijn. De tussenfilmpjes en dialogen van de verschillende NPC's die we ontmoeten zijn niets anders dan het topje van de ijsberg van wat Bungie schreef en alles moet worden verdiept door te zoeken naar geheimen die op de kaart zijn verspreid, een methode die ook in het eerste hoofdstuk en in de vorige uitbreidingen is gevolgd die niet het is me nooit gelukt. Op dit moment is het niet mogelijk om een ​​echte definitieve mening te geven over het verhaal, want het zal nog lang meegaan.

Destiny 2
Nou ja, laten we goed beginnen

Een van de grootste wijzigingen is de totale aanpassing van het versterkingssysteem. Tot het Forsaken hadden de personages drie verschillende functies om in de gaten te houden, die nu zijn verdubbeld. Mobiliteit, veerkracht, herstel, intellect, discipline e dwingen ze combineren met elkaar, waardoor builds ontstaan ​​die beslist meer gevarieerd zijn dan in het verleden en die vooral in de eindspelfase moeten worden onthouden, het moment waarop je je personage wilt perfectioneren en een echt verschil wilt maken, zelfs in de PvP-modus . Ze gaan vergezeld van een reeks nieuwe missies en bedrijven, waaronder ook detoevoeging van exotische wapens, die de voltooiing vereist van verschillende stappen voor het verwerven of verbeteren van het wapen of het pantser. Zoals bij elke uitbreiding is de limiet van het haalbare lichtniveau verhoogd. de Softcap, die wordt bereikt aan het einde van de paar missies waaruit de campagne momenteel bestaat, is ingesteld op 900. Om het nog meer te verhogen, moet je concurreren in de verschillende voorgestelde modaliteiten, verdeeld tussen PvP, PvE en een gemengd, om bepaalde doelstellingen te bereiken en engrams te krijgen waarmee je steeds krachtigere bewapening krijgt.

Destiny 2
Het artefact, stijgt in niveau, ontgrendelt sommige bonussen

Je kunt dan beginnen met het doden van andere voogden in de PvP van de smeltkroes, die ook is onderverdeeld in verschillende modi, waaronder een nivellering van het Licht behalve de Competitieve modus, waar onze apparatuur het verschil maakt. Hierna is het mogelijk om de Vanguard-aanvallen, missies iets langer dan normaal met een baas aan het eind en met verschillende modificaties die bonussen of malus kunnen geven. De modus is dan aanwezig ondernemingmijn favoriet. Gemengd tussen PvP en PvE, ziet hij twee teams die betrokken zijn bij het verzamelen van deeltjes om te downloaden. Op basis van hoeveel er zijn afgeleverd, verschijnt een krachtige vijand aan het andere team en wordt hun vermogen om ze af te leveren geremd. Bij het bereiken van de honderd afgeleverde deeltjes lijkt een naaf zo snel mogelijk te worden gedood. In dit alles is het ook mogelijk om het andere team binnen te vallen via een portal die zo nu en dan opent. Elk van deze modi breidt zich ook uit dankzij de aanwezigheid van maten, specifieke doelstellingen geleverd door verschillende NPC's en die het mogelijk maken om de Seizoenspas van Seizoen van Tijdloos, nog een nieuwigheid geïntroduceerd met Shadows from the Deep.

Destiny 2
Mijn lieve Whisper van Verm1e / Fuso Martellante, we ontmoeten elkaar weer

Het is een soort Fortnite-stijl Battle Pass, met één dubbele rij beloningen. De eerste bevat de gratis, terwijl de tweede rij is gereserveerd voor pashouders, in dit geval opgenomen in de uitbreiding. Als u de uitbreiding niet hebt, kunt u deze nog steeds kopen voor 10 euro. De niveauverhoging wordt beïnvloed door alles wat we doen - maten, aanvallen, PvP, missies - en er zijn geen specifieke doelstellingen vereist om van het ene naar het andere niveau te gaan. Over nieuwe inhoud gesproken, laten we het hebben over deVex aanstootgevend. Om verschillende redenen zijn onze Vex-geliefden begonnen de maan binnen te vallen en het is aan ons om uit te vinden waarom. Als je eenmaal hebt voldaan aan enkele vereisten van een bedrijf, is de toegang tot deze nieuwe modus voor zes spelers en ingesteld in de al bekende ontgrendeld Zwarte tuin. Binnen moeten we golven op golven van Vex verslaan, totdat we bij Crotheon komen en krijgen wat alle spelers willen: buit, zoveel buit. De laatst geïntroduceerde innovatie wordt vertegenwoordigd door de Nachtmerries Hunts, drie missies die eindigen met het doden van sommige historische bazen (in het bijzonder één die te vaak werd behandeld) in de Incubo-versie.

Destiny 2
Hoi Ikora

Kortom, het te doen werk ontbreekt zeker niet en een Inval het is al toegevoegd, zelfs als ik er op dit moment niet over kan praten, omdat ik nog niet de kans heb gehad om het te spelen. de gunplay is meer dan bevredigend, met elk wapen goed gedifferentieerd en de slagen die "voelen". Het parafernalia-systeem is vergelijkbaar met het systeem dat is gekozen voor Borderlands, met willekeurige wijzigingen voor elk verzameld wapen, waardoor het in theorie mogelijk is om verschillende builds te bouwen, zelfs als het "doel" in PvP wordt beperkt tot het gebruik van twee / drie precieze wapens. Tenminste totdat Bungie het merkt en Nerfa. Kortom, met deze operatie kunnen we spreken van een echte wedergeboorte van Destiny 2. Zijn vrije spel zal een bijna constante stroom spelers garanderen die misschien zelfs worden aangestuurd om de DLC of Season Pass te kopen. Zeker, nieuwe inhoud zal altijd worden toegevoegd tot november 19, tenminste volgens roadmap uitgegeven door Bungie. We zullen daarom voor die tijd van je horen voor een meer diepgaande evaluatie van mijn ervaring binnen Shadows from the Deep. Voor een galerij met schermafbeeldingen in 4K kunt u verbinding maken met volgende link.