Het lijkt erop dat de gok van Bungie op de gratis te spelen versie van Destiny 2 zijn vruchten afwerpt. Volgens de laatste gegevens heeft de lancering van Destiny 2 een nieuw record gevestigd voor het aantal mensen dat tegelijkertijd wordt bereikt.

De gedetailleerde versie van de door Bungie ondertekende looter heeft 290 duizend spelers tegelijkertijd op pc bereikt. Bovendien volgens Charlemagne (tracker die de communities bewaakt) zou de pc nog meer spelers hebben gekregen dan Xbox One en PS4.

Op dit moment is de situatie iets evenwichtiger in vergelijking met het zeer brede bereik van de afgelopen dagen, waarin 57% spelers op Steam, 28% op PS4 en alleen 15% op Xbox One te zien waren.

Op dit moment wordt op X PC de 36% gerapporteerd, op PS4 de 35% en op het vlaggenschip Microsoft de resterende 29.

Destiny 2

Kortom, een groot succes voor de nieuwe lancering van Destiny 2, die ook met zijn nieuwe uitbreiding komt "Shadows from the Deep".