De beroemde anime jager van Arc System Works komt terug. Na het succes van Dragonball FighterZ, keert het softwarehuis terug naar zijn meest karakteristieke en intrigerende product: Guilty Gear. Na een snelle blik op Soul Badguy, Ky Kysuke en May, is hier de nieuwe trailer volledig gewijd aan Axl laag:

Als dit niet genoeg is, weet dan dat de demo die aanwezig zal zijn op deArcRevo dit jaar zal presenteren 6 speelbare personages. Helaas is het nog steeds niet bekend wie deze lege ruimtes zal bezetten, hoewel waarschijnlijk ook zij in de komende weken een presentatietrailer zullen ontvangen, misschien de 3 van november ter gelegenheid van de nieuwe Arc Nama Livestream, die natuurlijk ook op deze nieuwe Guilty Gear zal focussen.

Axl laag

Er wordt ook gehoopt dat je er tijdens de ArcRevo 2019 meer nieuws over kunt krijgen op vechten, omdat de meeste informatie is gehuld in mysterie, inclusief natuurlijk de felbegeerde release datum. Als je zou wedden, wat is dan het volgende personage na Axl Low?