SEGA e Sports Interactive hebben dat aangekondigd Football Manager 2020 zal zowel digitaal als fysiek worden gepubliceerd op PC en Mac de volgende 19 november. Inoltre, Football Manager 2020 Touch wordt dezelfde dag nog uitgebracht op Steam.

De voorganger, Football Manager 2019, was de snelst verkochte versie, de meest verkochte ooit in de geschiedenis van de serie en het meest gespeeld tot nu toe op alle platforms waarop het werd gelanceerd. Kan FM2020 het beter doen?

Dit jaar concentreerde de ontwikkelaar zich op planning en de ontwikkeling van de seizoenen op lange termijn om de ervaring nog aantrekkelijker te maken. Er zal meer nadruk worden gelegd op de bijdrage van de spelers en de identiteit van de club. Bovendien ziet FM2020 verbeteringen in grafische afbeeldingen, evenals nieuwe tips over de achterkamer en de rollen van medewerkers meer uitgesproken dan in het verleden.

U kunt meer informatie vinden over Football Manager 2020 qui.