Tijdens het evenement Pixel 4 van Google de releasedatum van Google Stadia, De nieuwe cloud-gaming-service van Google. De service is beschikbaar vanaf november 19 voor iedereen die de pre-order heeft gemaakt.

Degenen die de. Hebben gereserveerd De oprichter van Stadia en Stadia Premiere Edition zij ontvangen een e-mail wanneer het pakket met alle voorziene accessoires wordt verzonden. Daarna ontvangen ze een code waarmee ze het account kunnen activeren stadions e Stadia Pro.
Google Stadia zal bij de lancering van een catalogus van spellen van alle respect, inclusief Red Dead Redemption 2, Borderlands 3, DOOM en vele anderen. Als u wilt voorbestellen Google Stadia je kunt het aan Google winkel. Als u de prestaties van uw verbinding wilt controleren en wilt weten of deze geschikt is voor het gebruik van de service, heeft Google een officiële snelheidstest beschikbaar gesteld om dit adres. Je hebt tot 19 november om als een van de eersten te profiteren van de nieuwe service Google gewijd aan gamers.