Afgelopen mei, na de negatieve feedback van het hele publiek na de eerste trailer, de regisseur van de film Sonic The Hedgehog kondigde aan dat de productie zou hervatten Design van de iconische blauwe egel, die belooft dat hij trouw is aan de geliefde versie van fans over de hele wereld.

Welnu, in de afgelopen paar uur op het net zijn twee afbeeldingen gelekt van wat het nieuwe ontwerp van de filmische Sonic zou kunnen zijn, en het lijkt erop dat in dit opzicht een aantal goede stappen zijn gezet.

Hoewel dit zijn geen officiële bronnen, het account Twitter die de twee foto's voor het eerst plaatste, zou de screenshots toeschrijven aan iemand die "in Paramount Pictures werkt", hoewel we je uitnodigen om het met een korreltje zout te nemen, aangezien Jim Carrey's gezicht als Dr. Robotnik in een van de afbeeldingen echt vandaan komt denk dat dit het langverwachte nieuwe Sonic-ontwerp is. We moeten daarom wachten op bevestiging of ontkenning door officiële bronnen van Paramount Pictures.