Capcom doet het goed in de afgelopen periode, met games als Monster Hunter: World, Resident Evil 2 (remake) en Devil May Cry 5.

Het lijkt erop dat Capcom leeft een geweldige tijd de laatste tijd en dit succes overtuigt het bedrijf om "enkele van zijn iPs weer tot leven te brengen". Welke intellectuele eigendom het niet bekend is, maar Capcom voelt zich klaar om te wijzen op een internationaal publiek, al gedaan met Monster Hunter: World.

En inderdaad Monster Hunter was een beslissende test, houd er rekening mee dat de serie vóór de lancering van MH: World alleen kon rekenen op de 25% van de basisspeler op internationaal niveau, uiteraard verandert de kwestie als we het hebben over Japanse gamers. Maar nu heeft de serie een uitstekende 75% spelers buiten Japan volgens Capcom.

Op dit moment overweegt het bedrijf welke iPs opnieuw moeten worden gelanceerd op de huidige markt met titels die zijn ontworpen voor huidige machines. Met de catalogus van spellen die Capcom zich bevindt, is het niet eenvoudig om je voor te stellen wat we in de toekomst in de schappen zullen vinden, maar het idee om een ​​moderne versie van Ghosts 'n Goblins te kunnen spelen of de terugkeer van Lost Planet te zien, vindt het niet erg.

Terwijl je je voorstelt welke games terugkeren naar je pc of console, heb je dat gehoord Zijn de Amerikaanse nachtmerrie van Observer en Alan Wake gratis?