Deze week met Gratis het is leuk, je hebt een dubbele goede reden om je te verheugen. Waarnemer e Alan Wake's American Nightmare ze kunnen gratis worden gedownload van de Epic Games Store.

De eerste is een horror-titel uit de atmosfeer cyberpunk, ontwikkeld door Bloober Team. Hij ontving ook een goede ontvangst van de critici. Hier is de presentatietrailer:

De Amerikaanse nachtmerrie van Alan Wake is in plaats daarvan een vervolg standalone van de avonturen van de schrijver die bijna iedereen kent, toegewijd aan het bestrijden van zijn doppleganger Mr. Scratch.

Hoe ik ook ben Free, dus je kunt niet fout gaan: je hebt de kans om twee titels te spelen zonder enig risico. Misschien kun je ze interessant vinden en mee naar huis nemen, zelfs als ze je onder andere omstandigheden niet volledig hebben overtuigd. Of misschien wil je gewoon je "rabbi" -geest eruit halen omdat hey, het is gratis.

Het aanbod duurt tot 24 oktober, dus schiet op en maak ze de jouwe.