Il vernietiging zandbak Postal 4 is de afgelopen uren aangekondigd en onmiddellijk op het platform vrijgegeven Stoom in versie Vroege toegang, vergezeld van een korte maar belangrijke presentatie trailer waardoor we de rol van chaotisch kunnen spelen Postal Dude.

Het vierde hoofdstuk van Postal heeft veel gemeen met zijn precedenten: dat zal ons inderdaad worden gevraagd vul de checklist in van elk van de vijf dagen die de titel vormen op de manier die we het liefst hebben, zij het hevig o vredig, heimelijkheid o ongelooflijk destructief. Wapens kunnen bijvoorbeeld worden geladen met onschadelijk water, benzine of lichaamsvloeistoffen veel minder nobel.

Postal 4 - Steam

De Early Access-versie die vandaag beschikbaar is, staat slechts gedeeltelijke verkenning van de stad toe Edesin, en om uitsluitend de taken te voltooien die verband houden met eerste van de vijf dagen die het volledige spel vormen.

Postal 4 - Steam

Running With Scissors, een ontwikkelingsteam achter de titel, heeft er een uitgebracht Trello kaart waarin alle voortgang zal worden gerapporteerd waartoe zij zullen leiden definitieve uitgave van de titel. Het succes van Naamloos Gansspel, spel zo verschillend in thema's als het is vergelijkbaar in doelstellingen, zal het nog meer succes en resonantie brengen bij Postal 4 dan de serie in het verleden heeft ontvangen?