Yooka-Laylee en het onmogelijke hol is onlangs geland op pc en consoles e Playtonic Games is erin geslaagd om onze heimwee naar een bepaald soort productie te prikkelen. De game verwijst naar ons geheugen Banjo-Kazooie vooral Donkey Kong Country, uiterst effectief.

Afbeeldingsresultaten voor yooka laylee 1080

Maar wat te verwachten van de studie in de toekomst? Het lijkt erop dat het team, gezien het succes op de Nintendo Switch, geïnteresseerd is om inspiratie op te doen twee enorm populaire Nintendo-franchises voor mogelijke nieuwe ontwikkelingsideeën. Hier zijn de exacte woorden van de auteurs in het Spaanse tijdschrift 3djuegos.

Ik geloof dat we in de toekomst aan Yooka-Laylee zullen blijven werken. We kunnen echt aan elk soort game werken, een racespel zoals Mario Kart of een schietspel in Splatoon-stijl. We hebben nooit gedacht dat Yooka of Laylee de hoofdrolspelers van al onze titels zouden moeten zijn, we zouden een van de vele karakters van die wereld kunnen nemen en ze hoofdpersonages kunnen maken, zoals Dr. Quack of Dr. Puzz. Onafhankelijk zijn stelt ons in staat om te experimenteren en elk mogelijk pad te volgen.

Yooka-Laylee