JEJU ISLAND, Zuid-Korea - (BUSINESS WIRE) –ADX Group (“ADX”), eigenaar en exploitant van online zakelijke diensten, online entertainment en consumentenelektronica, heeft geavanceerde . In de opmerkingen van de dag vóór de 11e jaarlijkse herfstconferentie van het bedrijf, zei ADX-oprichter Mr. Steven M. Renner: “ADX heeft formeel onafhankelijke auditors ingeschakeld om een ​​pre-IPO-audit te starten, en onze NASDAQ IPO blijft op schema voor vroege 2022. "

Bijwonen van de conferentie op het eiland Jeju, Zuid-Korea, meer dan 700 ADX-verkoopadviseurs hoorden updates over de IPO van het bedrijf, nieuwe ADX Cyber ​​Security Services (inclusief ADX Mail, ADX Cloud, ADX VPN en WebCast.Pro beveiligde vergaderdiensten), YouChat beveiligd mobiele berichtenservices, populaire AWL Cloud Hosting Services en vooruitgang in mobiele ADX-games.

""De focus van onze 11th Autumn-conferentie is ADX Cyber ​​Security Services", aldus Renner. "De vooruitgang van ADX op het gebied van kunstmatige intelligentie, machine learning, deep learning en blockchain-technologie als een dienst heeft de eindgebruikersaccounts van ADX van AWL Cloud Services aanzienlijk verbeterd. Voortbouwend op het momentum van AWL, ADX Cyber ​​Security Services, dat steeds meer wordt bedreigd. "

Over ADX Group

ADX Group is een wereldwijd technologiebedrijf dat online web- en mobiele zakelijke services, online entertainment en consumentenelektronica van ADX creëert en verkoopt aan meer dan 500,000-klanten in samenwerking met 100,000 + actieve distributeurs in 120 + landen. ADX's missie is "Het leven van mensen veranderen door de kracht van technologie. "

ADX's portfolio van online zakelijke services omvat AWL Cloud Services, een alles-in-één online businessplatform dat de hostingtechnologie uitbreidt met geavanceerde AI, machine learning, deep learning en blockchainbeheer; ADX Cyber ​​Security Services; ADX Discover, met duizenden advertenties voor consumenten in 19-categorieën; aPay mobiel betalingsplatform (in samenwerking met aPay Systems, Malta); WebCast Pro veilige, meertalige webcasting; Shop.Pro en de iRewards Shop meertalige e-commerceplatforms; AppMart Pro "build-it-for-me" en DIY app-ontwikkelingsplatform, met meer dan 870,000 mobiele apps gebouwd; ADX Mail beveiligde online e-mailservice; VideoMeet Pro live video-uitzending en conferencing; en YouChat, naar mobiele tekst-, foto- en video-berichtenapp.

Het online entertainmentportfolio van ADX omvat het aSports-aanbod van interactieve sociale spellen, waaronder de populaire aDowns paardenraces en hondenracespellen; tientallen GameSmart casual online games die handig zijn ingebouwd in de ADX aSports mobiele app; en 18 Youle888 Chinese taalspellen.

ADX consumentenelektronica omvat geavanceerde smartphones en accessoires, tablets, high-end draadloze audio-apparaten en smartwatches in combinatie met de online service van AHEALTH, die allemaal op de markt worden gebracht op het mobiele platform van ADX en via actieve distributeurs van 100,000 + in 120 + landen.

Download voor meer informatie over ADX Group en ADX onze media-backgrounder-kit (Engelse en Chinese versies inbegrepen): http://bit.ly/adxmediakit2 en bezoek de ADX-website http://adxsales.com

Deze persmededeling is alleen voor informatieve doeleinden om te verkopen of om een ​​aanbod tot aankoop te vragen.

Verklaring "veilige haven"

Deze persmededeling bevat toekomstgerichte verklaringen die risico's en onzekerheden inhouden die van invloed kunnen zijn op de werkelijke toekomstige resultaten en transacties waarnaar in de tekst wordt verwezen. Deze risico's en onzekerheden omvatten, maar zijn niet beperkt tot: het vermogen van ADX om zijn distributeurs te blijven aantrekken, behouden en motiveren, veranderingen in de regelgeving die de verkoop beïnvloeden via direct marketingnetwerken, online entertainment en zakelijke diensten, de volatiliteit van de winst van ADX, de acceptatie van direct marketing door consumenten, economische omstandigheden in landen waar ADX actief is, potentiële concurrenten, negatieve publiciteit, culturele factoren of lokale demografie.

Contacten

Simon Cousins, + 1 347 850-3360 (Media)
Richard Cant, + 1 612 460-4700 (Investeerders)

Bron BEDRIJFSDRAAD