Het toonaangevende onderzoek naar de ontwikkeling van blockchain-games migreert van EOS naar TRON


SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -#BlockchainForEveryone–Na veel verwachting kondigt TRON zijn partnerschap aan Biscuit om de volgende generatie blockchain-games te bouwen en te distribueren met als doel de acceptatie te versnellen. TRON treedt toe als een strategische investeerder in de veelbelovende blockchain-gamestudio, die alom wordt gevierd om zijn hit op de hitlijsten, Knight Story (eerder EOS-ridders).

Knight Story bovenaan de hitlijsten bij de openbare ketens qua DAU en transactievolume van 2018 - 2019. Spelers waren dol op de schattige personagemodellen van de RPG, de gepolijste gebruikersinterface en de overvloedige beloningen. De meest succesvolle van alle helden en invallen van helden. De formule was verslavend. Volgens Dapp.review Knight Story had meer dan 6,000 op zijn hoogtepunt bijna $ 20,000 aan dagelijkse inkomsten binnengebracht.

Het partnerschap begint met de release van een verbeterde versie van Ridderverhaal, gebouwd met behulp van de TRON-blockchain, in december 2019. De game zal beschikbaar zijn om te downloaden op de meeste iOS- en Android-apparaten en vernieuwde economy-functies aangedreven door TRX- en TRC-gebaseerde tokens (inclusief NFT's). Spelers zullen hun gameplay waarderen met nog grotere kansen aan de horizon terwijl deze blijft groeien.

Biscuit koos ervoor om de volgende iteratie van te migreren Knight Story van EOS tot TRON om te profiteren van de prestaties van het TRON-netwerk, ontwikkelaarvriendelijke tools en een robuust ecosysteem van applicaties. Voor het Biscuit-team biedt het voortbouwen op TRON grotere kansen om synergetische partnerschappen te creëren en een zo groot mogelijk publiek aan te trekken.

Jay Lee, CEO van Biscuit zegt: “We zijn erg enthousiast om samen te werken met TRON en we zien het graag Knight Story gedijen op het TRON-netwerk. Deze samenwerking helpt ons de missie van Biscuit te realiseren en games te blijven innoveren met behulp van blockchain-technologie. "

Evenzo is TRON geïnspireerd door het productontwikkeltalent en de passie van het Biscuit-team voor een grotere acceptatie van blockchain. Als zodanig, naast het beleggen via de TRON Arcade-fonds, TRON wil het project ondersteunen als uitgever van de game. TRON wil promoten Knight Story door het uitgebreide distributienetwerk dat ecosystemen zoals BitTorrent en Opera omvat. In totaal zal TRON distribueren Knight Story voor honderden miljoenen spelers, waardoor dit de meest ambitieuze DApp ooit is gelanceerd.

Justin Sun, CEO van TRON & BitTorrent zegt: "Er is nog nooit eerder een gedecentraliseerde game van deze schaal geweest." Biscuit's succesvolle uitrol van blockchain-gaming voor mainstream-publiek markeert op keerpunt voor de ruimte. Ik wil je bedanken voor hun werk en passie voor blockchain. Samen maken we een blockchain voor iedereen. "


Over Biscuit

Biscuit Labs is een ontwikkelingsteam dat het legendarische blockchain-spel van de eerste generatie heeft gelanceerd, waarbij EOS Knights verantwoordelijk is voor meer dan 66 miljoen transacties. Het team richt zich op het overwinnen van de uitdagingen van het maken van innovatieve games en applicaties.

Over TRON

Onder leiding van CEO, Justin Sun, is TRON toegewijd aan het creëren van een grensvrij internet dat innovatie in verschillende bedrijfstakken inspireert. Het team werkt hard om veiligheid en eigendom terug te geven aan de mensen. Met de overname en integratie van BitTorrent is TRON de grootste gedecentraliseerde gemeenschap ter wereld. Het protocol biedt hoge schaalbaarheid en betrouwbaarheid voor decentrale toepassingen (DApp) Word lid van onze community en help blockchain voor iedereen in te schakelen.

Meer informatie over TRON vindt u op www.tron.network en de volgende socials:

Twitter: https://twitter.com/Tronfoundation

Facebook: https://www.facebook.com/tronfoundation

Contacten

Ryan Dennis
press@tron.network

Bron BEDRIJFSDRAAD