I Joy-Con, kruis en genot van Nintendo Switch: voor sommige chirurgische instrumenten te klein om te hanteren, voor andere wonderen van technologie die zich daarin bevinden meer functionaliteit dan elke andere invoermethode nooit ontworpen door een videogameproductiebedrijf. Als er één ding is waar iedereen het over eens lijkt te zijn, is het de behoefte aan een meer versie ervan comfortabel en bruikbaar. Het Chinese antwoord op deze vraag SADES, die onofficiële Joy-Con ontwikkelde met alle retro smaak di Nintendo GameCube.

Het Chinese bedrijf, vooral bekend van de ontwikkeling van gaming-koptelefoon compatibel met elke console aanwezig op de huidige markt, heeft deze draadloze controllers exclusief beschikbaar gesteld op de internationale versie van deonnipresente Amazone, maar dit sluit hun aankomst in niet uit Cursief land in de nabije toekomst.

Joy-With GameCube voor Nintendo Switch

Voltooid van NFC-lezer en van alle sleutels aanwezig in de originele tegenhangers vervaardigd door Nintendo, maar met een instelling identiek aan die van de GameCube (met veel C-Stick), deze Joy-Con zijn echter verstoken van IR-camera en l 'HD Rumble die de hybride console onderscheiden. In plaats daarvan hebben ze een uitgang micro-USB in de zijkanten voor eenvoudig en snel opladen, zelfs als het apparaat is uitgeschakeld. Dit is voldoende om ze te rechtvaardigen afwezigheden?

Hieronder vindt u de volledige lijst van specifiche, zoals geleverd door SADES:

  • De indeling van de knoppen is identiek aan die van de GameCube en garandeert urenlang comfortabel spelen dankzij het ergonomische ontwerp;
  • De Home-knop wekt de console om onmiddellijk te beginnen met spelen;
  • Compleet met NFC-lezer compatibel met Amiibo;
  • Robuuste trillingen zullen uw game-ervaringen nieuw leven inblazen;
  • De twee Joy-Con's kunnen samen worden gebruikt als een enkele controller wanneer ze worden bevestigd aan de Joy-Con-greep of worden gescheiden om plaats te bieden aan de lokale multiplayer;
  • Periodiek bijgewerkt. Het pakket bevat een Micro USB-oplaadkabel;
  • Compatibel met Nintendo Switch als alternatief voor Joy-Con;

Onder de tekorten van deze bizarre Joy-Con zou het meest opvallende onder hen het gebrek aan een versie kunnen zijn violet "indigo“, Een kleur die altijd aan de heeft herinnerdiconische GameCube. Wat vindt u van het SADES-aanbod? Zijn dit de controllers die ze maken voor je Nintendo Switch?