Da tempo we praten over een mogelijk nieuw hoofdstuk van de WB Montreal-saga van oppasser, dat met zijn vier hoofdstukken alle liefhebbers van Dark Knight deed dromen. Helaas hebben we het alleen maar gehad over geruchten, waaraan vandaag nog een is toegevoegd: de bekende leaker Sabi heeft inderdaad onthuld dat de volgende titel zal worden genoemd Batman Arkham Legacy.

Uiteraard is er niets officieel, maar in het verleden de leaker bleek zeer betrouwbaar te zijn anticiperend op bijna alles dat toen op E3 ​​werd getoond door Microsoft, Bethesda en Nintendo, waarbij laatstgenoemde zelfs contact had opgenomen met Sabi om hem te "vragen" om niets te onthullen voor de laatste Direct.

De leaker lijkt daarom echt iets te weten en misschien hoeven we niet lang te wachten om te bevestigen: het Batman: Arkham Origins-jubileum is de 25 oktober en misschien zal Warner Bros. die dag kiezen om het nieuwe te onthullen, vermoedelijk, Arkham Legacy.