sonisch, Mario's eeuwige rivaal, lijkt een nieuw leven te krijgen dankzij zijn fanbase. Zonder rekening te houden met de aankomende film, die mooie ups en downs had, sonisch staat weer in het zonnetje dankzij Sonic Mania, gemaakt door Christian Whitehead, fangame maker Retro Sonic, en die streefde naar een terugkeer naar de oorsprong van de blauwe egel. En laten we nu weer beginnen met praten van games gemaakt door fans met Sonic: Project Heroeen 3D-spel gemaakt met Unity die eruit ziet als een betere versie van Sonic Adventure.

De ontwikkelaar van Hero heeft eraan gewerkt speelbare demo voor Windows e papaver. Er zijn nog steeds geen echte niveaus, maar alleen een groot gebied vol obstakels, heuvels, ringen en vijanden.

Sonic: Project Hero is vloeiend en de animaties lijken echt goed gedaan. Het is ook mogelijk om als Tails and Knuckles te spelen. De natuurlijke zorg voor een dergelijk project is dat de eigenaren van het IP alles via advocaten elimineren, waardoor de ontwikkeling wordt onderbroken. Gelukkig heeft Sega historisch gezien een zeer vergevingsgezinde houding tegenover Sonic, net als in het geval van Sonic Mania.

Als u geïnteresseerd bent in de demo, logt u in op volgende link en ga door met het downloaden van het bestand.