Paramount Pictures onlangs onthuld aan de Amerikaanse pers "Terminator: Dark Destiny"En le reacties uit het eerste visioenblijkbaar zijn ze dat geweest extreem positief.

Volgens de eerste paar opmerkingen werd de film sindsdien beschouwd als een van de beste vervolgfilms van de franchise Terminator 2 - Dag des Oordeels.

Ik was een beetje sceptisch over de aankondiging van de Terminator: Dark Destiny. Ik vond de trailers niet geweldig. Maar uiteindelijk kon ik het waarderen dankzij een element (in vergelijking met de andere sequels) Linda Hamilton. Het is altijd zijn geschiedenis geweest en in deze film voegt het het gewicht toe dat het verschil maakt. Eerlijk gezegd, zonder Linda Hamilton weet ik niet zeker of het zou werken (de NDR-film.). Maar nu je haar en Arnold weer in actie ziet, realiseer je je hoe gek de films waren zonder haar als hoofdrolspeler te hebben.

Terminator: Dark Destiny is zo ongeveer Terminator: Strength Awakening. Een opwindende en bevredigende reboot die de beste delen van Terminator 1 en 2 combineert. Davis, Reyes en Hamilton zijn uitstekend, de actie verbaast en ondanks de "bekendheid" is deze gemakkelijk te definiëren als de beste Terminator 3 die tot nu toe is uitgebracht. Terminator is terug.

Deze zijn alleen enkele opmerkingen is tot dusverre naar voren gekomen, maar de critici lijken deze te delen positieve meningen.

Laten we niet vergeten dat de film volgend jaar in de bioscoop wordt uitgebracht 31 oktober en zal in Italië worden verspreid door 20th century Fox. Bovendien zullen degenen die aanwezig zullen zijn op het evenement "Lucca Comics & Games", de preview kunnen bijwonen die gepland staat voor de 30.