Er komt een moment in het leven van elke criticus van een videogame waarin hij, willens en wetens, een productie absoluut buiten zijn grenzen moet tegenkomen. Het simulatieve genre heeft mijn gunst nooit ontmoet, maar heeft tegelijkertijd bij mij gewekt een zekere charme, vanwege de complexiteit en verfijning van mechanica, die niet alleen diepgaand en gearticuleerd moet zijn, maar vooral realistisch. farming Simulator het is een serie die opvalt in zijn genre, juist omdat het in theorie een heel klein deel van het publiek aanspreekt een meer dan aanzienlijk succes. Naderen van het werk van Giants Software het is echter mogelijk om te begrijpen hoe zijn ontspannen gang goed kan entertainen, vooral gezien het feit dat de mogelijkheid om zijn eigen kleine agrarische "imperium" te bouwen, zijn eigen velden en landen te kopen en uit te breiden, effectief lukt plaag je verbeelding van al diegenen die minstens één keer dachten: "Ik verlaat alles en ga in het land wonen".

farming Simulator

Ploegen, tractoren, dorsmachines en andere alliteraties

Een Farming Simulator-spel starten en ingewikkelde coils gebruiken kan dat zijn destabiliserende voor een neofiet. De ontwikkelaars moeten dit goed weten en kiezen op intelligente wijze om een ​​ad-hocmodaliteit voor te stellen die de nieuwe boeren kan begeleiden, door hen een opvallend bedrag, een fatsoenlijk stuk land en een kleine roos met essentiële machines toe te wijzen om in te duiken rocambolesco wereld van teelt. Een korte maar verklarende tutorial stelt u in staat om vertrouwd raken met de beginselen van productie, waardoor de speler de vrijheid heeft om comfortabel failliet te gaan op de manier die hem het meest opwindt. Hier bevinden we ons dan achter het stuur van de meest uiteenlopende inzamelvoertuigen, waardoor we het gebruik ervan aan andere werknemers kunnen delegeren om andere taken sneller uit te voeren. Dit blijkt de beste keuze te zijn wanneer het mogelijk is om het te exploiteren, omdat, weet u, de tijd is geld. Theoretisch zou het spel je ook aanmoedigen om plezier te hebben aan boord van de honderden beschikbare voertuigen, meesterlijk verzorgd in uiterlijk, maar een rijdend model te mislukt beperk dit type keuze. Duidelijk rondrennen met tractoren is niet de focus van het spel, maar gezien de overweldigende hoeveelheid beschikbare apparatuur zou het welkom zijn meer aandacht in dit aspect.

platina editie

Het verzorgen van een land is geen triviale zaak en bovendien een noodzaak gestire op de meest intelligente manier onze velden en daarom profiteren van de juiste combinatie van machines en gewassen, moeten we ook voorzichtig zijn met het onkruid dat onze geliefde delen van het land kan aantasten, waardoor de oogst minder productief wordt en daarom moeilijker om vrucht te dragen. Voer het juiste perspectief in, voor degenen die niet gewend zijn aan de serie, het is geen eenvoudige taak en het is waarschijnlijk toch te horen gedesoriënteerd zodra de tutorial is voltooid. de grote vrijheid dat het spelaanbod daarom in dit geval een tweesnijdend zwaard kan zijn, misschien zou het een "carrière" -modus hebben gediend waarmee spelers meer betrokken en begeleid zouden kunnen worden in een potentieel zeer verspreid type spel, in plaats van te worden overgelaten aan de genade van de ton missies en activiteiten die, terwijl het aanbieden van een roekeloze levensduur, bijten ze misschien niet. Het beheren van financiën, evenals de eigen velden en dieren, kan een zeer vermakelijke onderneming blijken te zijn, zelfs voor degenen die niet geneigd zijn om dit soort activiteiten te doen, maar de eerste hindernis kan nog steeds moeilijk te overwinnen zijn, voor beginnende spelers. Absoluut de mogelijkheid om het spel onder ogen te kunnen zien andere spelers (voor een totaal van 16) kan het verschil maken en de productie van Giant Software benaderen in het gezelschap van een of meer vrienden zorgt ervoor dat een doorgang naar de wereld van Farming Simulator beslist pijnloos is.

Afbeeldingsresultaten voor landbouwsimulator 2019 platinaversie

Platina bodems

De innovaties die zijn geïntroduceerd in deze stand-alone editie, die echter het basisspel plus al zijn DLC en Mod omvat, zijn voornamelijk te vinden in de komst van het beroemde merk CLAAS, voor het eerst aanwezig in de Farming Simulator-franchise: we hebben daarom meer dan 35 nieuwe landbouwmachines, evenals nieuwe tools. Deze belangrijke toevoeging wordt gecombineerd met een aantal middelen die al in een roes beschikbaar zijn, naast de historische merken zoals New Holland, John Deere, Case IH, Challenger, FIAT, Massye, Fendt, Valtra en Fergusson voor een totaal van overschrijdt het dak van beschikbare 380-machines, gaat een creëren compendium die alle fans van de serie zal verrukken. Farming Simulator 19 Platinum Edition is daarom de definitieve versie die bedoeld is om al die spelers te veroveren die de serie altijd al in handen wilden hebben, maar nooit hebben besloten.

platina editie

Gereedschap opslaan

Het land ploegen, het cultiveren, de zaden verzamelen en verkopen om hun percelen te behouden en uit te breiden, contracten te winnen, uit te breiden, te concurreren met tractoren of te paardrijden op de prachtige Farming Simulator 19-kaart zijn allemaal interessante activiteiten, maar ontbreken dat kronkelen in staat om nieuwe spelers los te maken van het merk. Iedereen die van de laatste incarnatie van de serie heeft gehouden, zal zeker tevreden zijn met de nieuwe toevoegingen, zelfs in het licht van een ervaring die niet erg rijk is qua spel en met wat vlekken op de gids en op de vernieuwde fysieke daaraan gekoppeld. Toch slaagden Giant Software en Focus Home Interactive erin me te fascineren met hun werk, ook al wisten ze me niet volledig te overtuigen. De kwaliteit van de titel is ongetwijfeld, laten we duidelijk zijn, de enige teleurstelling ligt in het feit dat als de productie iets meer durfde en een manier vond om te begeleiden en maak de ervaring voor nieuwelingen leuker, zou het verzorgingsgebied nog verder kunnen uitbreiden en een plezierige titel worden, zelfs door de minder geneigd tot het simulatieve genre. Wie echter een goede dosis nieuwsgierigheid naar het merk heeft en graag in de spoelen wil duiken, heeft nu de beste tijd gevonden om het spel te benaderen en hij moet zich laten verleiden van deze Platinum-editie zou hij er verliefd op kunnen blijven.