Zoals u wellicht weet, was er de laatste tijd al over gesproken een nieuwe functie van de draagraket Stoom waarmee je titels kunt spelen met lokale multiplayers, ook via internet. Nou, eindelijk kwam het Steam Remote Play Togetherverkrijgbaar in beta.

Met Remote Play Together kun je samen met je Steam-vrienden spelen en hen uitnodigen om je games in coöp te spelen, lokale multiplayer, en zelfs degenen die een gesplitst scherm nodig hebben, allemaal alsof je comfortabel op de bank lag, maar online. Volgens de woorden van Klep, maximaal vier spelers kunnen hun krachten bundelen. Inoltre, alleen de gastspeler moet het spel bezitten waaraan u wilt deelnemen; andere spelers moeten gewoon verbinding maken via Steam Remote Play-streamingtechnologie.

samen op afstand spelen met stoom

Je kunt zelfs de bediening van je gekoppelde muis + toetsenbord delen en samen spelen via PC, Linux en Mac. Om in dit alles te duiken, moet je gewoon toegang krijgen tot de Beta via Steam en beginnen met proberen met je vrienden.